Αρνείται τα πάντα ο Ελληνοϊρακινός για την επίθεση στον αστυνομικό: «Θα τα δείξει όλα το GPS»

Gazzetta team
Αρνείται τα πάντα ο Ελληνοϊρακινός για την επίθεση στον αστυνομικό: «Θα τα δείξει όλα το GPS»
Ο δικηγόρος του 30χρονου αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι η κατάθεση προέρχεται από «αναξιόπιστο μάρτυρα» με τον οποίο ο κατηγορούμενος έχει διένεξη για «σοβαρούς οικογενειακούς λόγους».

Ο 30χρονος Ελληνοιρακινός που κατηγορείται πως είναι εκείνος που «γκρέμισε» από την μηχανή τον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη πριν τον άγριο ξυλοδαρμό του, υποστηρίζει πως δεν βρισκόταν καν στο σημείο τις επίμαχες ώρες.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης, που ανέλαβε την υπεράσπισή του εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων υποστηρίζει πως ο πελάτης του βρισκόταν στην Δυτική Αττική τις επίμαχες ώρες και πως η εμπλοκή του στην υπόθεση είναι αποτέλεσμα καταγγελίας ενός προσώπου με το οποίο έχει σοβαρές οικογενειακές διαφορές.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση θα αποδειχθούν τα λεγόμενά του μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και τα στοιχεία από το GPS.

Η ανακοίνωσή του

«Το Δικηγορικό μας Γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση 30χρονου ημεδαπού που κατηγορείται (από κοινού με άλλους), για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος αστυνομικού το βράδυ της Τρίτης (09/03) στην Ν. Σμύρνη.

Η εμπλοκή του προέκυψε μετά από αναξιόπιστη και κακόβουλη καταγγελία/κατάθεση προσώπου, με το οποίο υφίσταται διένεξη για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Ουδέν άλλο αντικειμενικό στοιχείο υφίσταται στην δικογραφία που να τον εμπλέκει στο συγκεκριμένο βάρβαρο περιστατικό. Θα προσκομίσουμε στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές αμάχητα αποδεικτικά στοιχεία, που τεκμηριώνουν την θέση του ότι ουδεμία σχέση έχει με τα διευρυνόμενα θλιβερά συμβάντα.

Ο εντολέας μας ισχυρίζεται και μπορεί να αποδείξει, ότι κατά τον επίμαχο χρόνο των γεγονότων βρισκόταν στην Δυτική Αττική και όχι στην Ν. Σμύρνη. Ισχυρισμός που θα επιβεβαιωθεί και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ειδικότερα από τον εντοπισμό της στιγματοθέτησής του (GPS) κατά τους επίδικους χρόνους».

Κλείνοντας, η ανακοίνωση του δικηγόρου Παύλου Σαράκη, τονίζει πως «η απολογία του εντολέα μας έχει ορισθεί για το Σάββατο 13/03 και ώρα 10:00 π.μ., ενώπιον της 13ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ