Δεληθανάση για Δόξα: «Έχω μηνύματα που παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου, τα στοιχεία είναι αδιάσειστα» (vid)

Gazzetta team
Δεληθανάση για Δόξα: «Έχω μηνύματα που παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου, τα στοιχεία είναι αδιάσειστα» (vid)
Η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα τονίζει πως υπάρχουν μηνύματα, όπου ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχεται ότι την έχει χτυπήσει.

H Μαρία Δεληθανάση, πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα αναφέρει πώς έχει μηνύματα στα οποία εκείνος «παραδέχεται τον ξυλοδαρμό της.

Υπενθυμίζεται ότι η κα Δεληθανάση είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες της, όπου φαινόταν πολύ σοβαρά χτυπημένη. Ο Κώστα Δόξας από την άλλη, υποστηρίζει ότι υπήρξαν περιστατικά βίας και από τις δύο πλευρές.

Η Μαρία Δεληθανάση μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Ευτυχείτε», διέψευσε όλα όσα ισχυρίζεται ο κ. Δόξας, προσθέτοντας ότι έχει στοιχεία με τον ίδιο να παραδέχεται ότι τη χτύπησε.

«Η αλήθεια φαίνεται από τα στοιχεία που δείχνουν ότι έχω χτυπηθεί. Στα μηνύματα παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου και μάλιστα μου δηλώνει και πόσο πολύ ντρέπεται η μητέρα του για την πράξη του αυτή. Τέλος, δεν έχει αναφερθεί πουθενά στους διαλόγους μας ότι εγώ του επιτέθηκα, προφανώς γιατί αυτό δεν συνέβη και όχι επειδή το ξέχασε. Εμείς δεν χρειάζεται να ανασύρουμε τίποτα κι από πουθενά. Τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας είναι αδιάσειστα. Λίγη υπομονή για τις επόμενες ημέρες» υπογράμμισε αρχικά.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα που της έχει στείλει. Η κα Δεληθανάση, τέλος, τόνισε πως εκείνο που θα τη δικαιώσει πραγματικά είναι κι άλλες γυναίκες να σπάσουν τη σιωπή τους και να βγουν από τον κύκλο της βίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ