Κλέων Γρηγοριάδης: «Δεν μπορούσαμε να καταγγείλουμε τον Λιγνάδη για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε»

Gazzetta team
Κλέων Γρηγοριάδης: «Δεν μπορούσαμε να καταγγείλουμε τον Λιγνάδη για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε»
Ο Κλέων Γρηγοριάδης διευκρίνισε παλαιότερη τοποθέτησή του, με την οποία είχε πει πως είχε βουίξει ο τόπος για την δράση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο βουλευτής του ΜεΡΑ 25 Κλέων Γρηγοριάδης αποκάλυψε στη Βουλή ότι ήταν αυτήκοος μάρτυρας των ανατριχιαστικών φαντασιώσεων του Δημήτρη Λιγνάδη, ωστόσο διευκρίνισε πως «δεν μπορούσαμε να πάμε σε κανέναν εισαγγελέα για να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε… Δεν φανταστήκαμε ποτέ ότι οι τάσεις του θα έφταναν σε εγκληματικό επίπεδο».

Ο Κλέων Γρηγοριάδης διευκρίνισε παλαιότερη τοποθέτησή του κατά την οποία υποστήριξε για τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου πως «τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι «ο Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και ότι έχει παιδεραστικές τάσεις» και απαντώντας στον Αδωνη Γεωργιάδη που τον ρώτησε για ποιον λόγο επι τόσα έτη δεν προχώρησε σε καταγγελία, ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 ανέφερε: «Η δήλωσή μου είναι σαφέστατη. Λέω ότι έχει βουίξει ο τόπος ότι είχε τέτοιες τάσεις και όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του το γνωρίζουμε. Δεν μπορούσαμε όμως να πάμε σε κανέναν εισαγγελέα για να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε. Αν γνωρίζαμε ότι ο Λιγνάδης ή άλλος έκανε τέτοιες παράνομες πράξεις θα το καταγγέλλαμε» για να προσθέσει όμως ότι με τα στοιχεία που είχαν στην διάθεσή τους θα κινδύνευαν να κατηγορηθούν για δυσφήμιση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΜεΡΑ25: «Εσύ που δήλωσες ότι βούιζε ο τόπος για 25 χρόνια ότι ο Λιγνάδης είχε παιδεραστικές τάσεις γιατί δεν πήγες στον Εισαγγελέα; Σε εκθέτει η δήλωσή σου. Δήλωσες ότι τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι είναι άρρωστος άνθρωπος ο Λιγνάδης και έχει παιδεραστικές τάσεις. Εσύ ένας τόσο έντιμος και αξιοπρεπής άνθρωπος πως άντεξες να το γνωρίζεις και δεν το κατήγγειλες σε κάποιο εισαγγελέα για να προστατέψει τα παιδία;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ