Υπόθεση Lamanif: «Είναι μια κοπέλα της διπλανής πόρτας», λέει ο δικηγόρος της 30χρονης που συνελήφθη (vid)

Gazzetta team
Υπόθεση Lamanif: «Είναι μια κοπέλα της διπλανής πόρτας», λέει ο δικηγόρος της 30χρονης που συνελήφθη (vid)
Την θέση της 30χρονης που κατηγορείται για εκβιασμό στην υπόθεση του Lamanif, εξέφρασε ο δικηγόρος της.

Η 30χρονη που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση Lamanif και κατηγορείται από τον γνωστό ράπερ για εκβιασμό με υλικό ακατάλληλου περιεχομένου το οποίο ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, συνελήφθη.

Ο δικηγόρος της κ. Μιχάλης Βέρρος, μίλησε στην εκπομπή "LIVE NEWS" για την θέση της κοπέλας, η οποία φέρεται να ανήκει σε κύκλωμα με αφέντρες.

«Σήμερα αυτή η κοπέλα είναι πολύ στεναχωρημένη, κλαίει συνεχώς, για την ιστορία και την τροπή που πήραν τα γεγονότα, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν υπάρχει κανένα κύκλωμα εκβιασμού, κανένα κύκλωμα με αφέντρες. Είναι μια κοπέλα της διπλανής πόρτας, εργαζόμενη που έκανε ένα ολιγοήμερο δεσμό με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τράβηξαν από κοινού με την δική τους συγκατάθεση κάποια βίντεο ερωτικού περιεχομένου», τόνισε.

«Το βίντεο δεν το ανήρτησε η εντολέας μου. Το προώθησε σε έναν παιδικό της φίλο με εντολή να μη προωθηθεί. Κι έπειτα λειτούργησαν τα γκέτο των ράπερ μεταξύ τους για λόγους δημοσιότητας και δημοσιεύτηκε από άτομα που δεν γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε που το προωθήσαμε», ανέφερε ο δικηγόρος προσθέτοντας ότι έχει μετανιώσει για την αρχική προώθηση, ξεκαθαρίζοντας ότι «πρέπει να φύγουμε από τους εκβιασμούς και τις αφέντρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ