Τατιάνα Στεφανίδου: Νέα εταιρία απέσυρε την χορηγία της (pic)

Gazzetta team
Τατιάνα Στεφανίδου: Νέα εταιρία απέσυρε την χορηγία της (pic)
Και δεύτερη εταιρία ανακοίνωσε την Τρίτη πως αποσύρει την χορηγία της από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha.

Διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει το θέμα με τους χορηγούς της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha...

Ο τρόπος με τον οποίο αναφέρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, η γνωστή παρουσιάστρια προκάλεσε σάλο στα social media, με τους χρήστες να στέλνουν δεκάδες μηνύματα στις εταιρίες, ζητώντας την απόσυρσή τους από το TLive.

Την αρχή έκανε η NAK Shoes εχθές, ενώ σήμερα ακολούθησε και η Grigi Make Up.

Με μία ανάρτηση στα social media, γνωστοποίησε την απόφασή της, λέγοντας: «Η εταιρία Grigi καθιστά σαφές οτι διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής Tlive και για αυτό το λόγο αποσύρει την χορηγία της από την εκπομπή. Είμαστε δίπλα στα θύματα και τις οικογένειές τους».

Το κίνημα #meetoo έχει την απεριόριστη υποστήριξη μας!

Δημοσιεύτηκε από GRIGI make up στις Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021

Στεφανίδου: ««Κάποιοι σκοπίμως και με δόλο διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις. Θα λογοδοτήσουν»

Στην εκπομπή της "Tlive" μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου προκειμένου να διευκρινίσει τη θέση της για τα όσα κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στο διαδίκτυο με αφορμή μια φράση που είπε για τον Δημήτρη Λιγνάδη και έφερε αντιδράσεις.

«Θα ήθελα κάτι να πω εγώ εδώ που αφορά σε fake news από πολύ συγκεκριμένες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο που αφορούν την εκπομπή. Όσοι με παρακολουθείτε ξέρετε πάρα πολύ καλά έχουμε ασχοληθεί κατά κόρον παρουσιάζοντας θύματα, καταγγελίες, βγάζοντας υποθέσεις. Ξέρετε λοιπόν πώς ακριβώς έχουμε χειριστεί την υπόθεση. Κάποιοι παίρνοντας μία συγκεκριμένη φράση μου την οποία αποφάσισαν να παραφράσουν δηλαδή να κάνουν μια ελεύθερη απόδοση των όσων είπα, σκοπίμως και με δόλο, διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις -που είναι ποινικό αδίκημα- για να με πλήξουν.
Οι ψευδείς αυτές ειδήσεις δημιούργησαν ένα κλίμα και υπάρχει και κόσμος που μπορεί να μην έχει δει την εκπομπή, μπορεί να έχει δει ένα απόσπασμα με την ελεύθερη ερμηνεία και εκεί δημιουργήθηκε μια διάθεση να πετάξουμε ανθρώπους στην αρένα, μια ανθρωποφαγία η οποία γίνεται σκόπιμα. Τα fake news είναι επικίνδυνα. Στο παρελθόν έχω δεχτεί λάσπη από Χρυσαυγίτες. Όσο για αυτό θέλω θα σας πω ότι οι καταγγελίες θα γίνουν εκεί που πρέπει και εναντίον αυτών που πρέπει, εναντίον που για συγκεκριμένους λόγους τα ξεκίνησαν και η αλήθεια θα λάμψει. Το Facebook και η Google τα τιμωρούν τα fake news. Είπαμε να μη δώσουμε σημασία στο παραδιαδίκτυο αλλά γίνεται πολύ στοχευμένα και αυτοί που το προκάλεσαν θα λογοδοτήσουν
».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ