Η Αλεξανδράκη έσωσε γυναίκα από ξυλοδαρμό: Το video με τα ουρλιαχτά από το διπλανό δωμάτιο (pics & vid)

Gazzetta team
Η Αλεξανδράκη έσωσε γυναίκα από ξυλοδαρμό: Το video με τα ουρλιαχτά από το διπλανό δωμάτιο (pics & vid)
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αφού χτύπησε την πόρτα και δεν άνοιξε, κάλεσε τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου που έσωσαν την κοπέλα.

Μάρτυρας του ξυλοδαρμού μίας κοπέλας από έναν άνδρα στο διπλανό δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένει, έγινε η Δήμητρα Αλεξανδράκη την Παρασκευή το βράδυ.

Όπως εξιστορεί το μοντέλο, την ώρα που επέστρεφε στο δωμάτιό τους, άκουσε από το διπλανό μία κοπέλα να ουρλιάζει και πλησίασε κοντά στην πόρτα, προκειμένου να δει αν όντως ήταν έτσι ή αν απλά γέλαγε.

Μόλις κατάλαβε οτι κάτι κακό συνέβαινε, χτύπησε την πόρτα, έχοντας ανοίξει το κινητό της και τραβώντας video, όμως δεν της άνοιξε κανείς.

Αμέσως, όπως μπορείτε να δείτε, έτρεξε κάτω στην ρεσεψιόν, ζητώντας βοήθεια. Την ακολούθησαν δύο άνδρες, οι οποίοι άνοιξαν με το πασπαρτού που διαθέτουν.

Εκεί αντίκρισαν την γυναίκα ματωμένη στο πρόσωπο από τα χτυπήματα ζήλιας του άνδρα της.

Όπως αναφέρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η κοπέλα μεταφέρθηκε σε άλλο δωμάτιο και η manager του ξενοδοχείου του ξενοδοχείου την ευχαρίστησε για την επέμβασή της.

Αναλυτικά οι αναρτήσεις της Δήμητρας Αλέξανδράκη έγραφαν...

Πριν από λίγο έγινα μάρτυρας άγριου ξυλοδαρμού νεαρής γυναίκας στο ξενοδοχείου που διαμένω!

Καθώς επέστρεφα λίγο πριν φτάσω στο δωμάτιό μου, ακούω μία γυναίκα από το δίπλα δωμάτιο να ουρλιάζει, πλησιάζω και λέω μήπως γελάει δυνατά; Ακούω κάτι σαν λογομαχία στα γαλλικά όπου δεν καταλαβαίνω.

Ανοίγω το βίντεο για να έχω αποδείξεις για το οτιδήποτε και μετά από λίγο ακούω έναν άντρα να χτυπάει μια γυναίκα και αυτή να ουρλιάζει και να κλαίει! Χτύπησα δειλά την πόρτα και αμέσως σκέφτηκα ότι απλά πρέπει να τρέξω να φέρω βοήθεια! Έφτασα κάτω στη ρεσεψιόν, εξήγησα τι συμβαίνει και ανεβήκαμε πάνω να τους δείξω που, δύο άνδρες με συνόδευσαν επάνω, επίσης ζήτησα να καλέσουν την Αστυνομία αμέσως!

Χτυπήσαμε την πόρτα και δεν άνοιγε, ως που άνοιξε ο άνδρας με μία κάρτα. Αυτό που αντικρίσαμε ήταν ένας άνδρας να χτυπάει μία γυναίκα και να είναι ματωμένη στο πρόσωπο! Σοκαριστήκαμε! Πήραμε αμέσως την κοπέλα για να της δώσουμε τις πρώτες βοήθειες. Ο βίαιος αυτός άνδρας δεν αντέδρασε προς εμάς! Η κοπέλα μεταφέρθηκε σε άλλο δωμάτιο, είπε ότι είναι εντάξει και δεν θέλει να πάει στο νοσοκομείο. Έπειτα επέστρεψα στο δωμάτιό μου!

Σε πιο κάτω story θα ακούσετε το ανατριχιαστικό βίντεο. Η manager του ξενοδοχείου και το προσωπικό με ευχαρίστησαν και συγκεκριμένα μου είπαν ότι της έσωσα τη ζωή (επί λέξη) γιατί πραγματικά ήταν έτοιμος να τη σκοτώσει όπως είπε και η ίδια η κοπέλα (το θύμα) λόγω ΖΗΛΕΙΑΣ!

Το μοιράζομαι αυτό μαζί σας γιατί: ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην προσπερνάτε μία κλειστή πόρτα που ακούτε κάτι κακό να γίνεται, επειδή είναι άγνωστοί σας ή κάτι κακό που μπορεί να δείτε, επειδή είναι ένας άγνωστός ή μία άγνωστη, ένας γαλλόφωνος, ένας αγγλόφωνος και ούτω καθ’ εξής! Προσπαθήστε να βοηθήσετε γιατί ίσως σώσετε μία ζωή και μπορεί οποιοσδήποτε δικός μας ή ακόμα και εμείς να είμασταν στη θέση του θύματος! Είναι καθαρά ανθρωπιά! Μη φοβάστε να βοηθήσετε και να υπερασιστείτε το δίκιο»





Δείτε και το video που ανέβασε όπου ακούγονται τα κλάματα και οι φωνές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ