Η Αγγελική Ηλιάδη εξομολογείται: «Με έριξε στο κρεβάτι και του έγδαρα το πρόσωπο»

Gazzetta team
Η Αγγελική Ηλιάδη εξομολογείται: «Με έριξε στο κρεβάτι και του έγδαρα το πρόσωπο»
Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη, την δική της περιπέτεια κακοποίησης που πέρασε

Στο φλέγον θέμα των ημερών, αυτό της σεξουαλικής κακοποίησης αναφέρθηκε η Αγγελική Ηλιάδη που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη.

Εκεί λοιπόν η γνωστή τραγουδίστρια, δεν έκρυψε ότι και αυτή, όπως και αρκετές γυναίκες σε όλους τους χώρους και όχι μόνον στο θέατρο, έχουν δεχθεί παρενόχληση. Για την ίδια όπως είπε έγινε στο ξεκίνημα της καριέρας της, αλλά το ζήτημα είναι το πώς αντιδρά η κάθε μία, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

«Δεν πρέπει να γίνεται συγκεκριμένα σε έναν χώρο. Εγώ μόλις είχα μπει σε δισκογραφική εταιρία και γνώρισα τον τότε παραγωγό μου είχα περιστατικό. Δυστυχώς είναι εύκολο άνθρωποι που έχουν εξουσία να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν ένα νέο κορίτσι, το οποίο μπαίνει σε μια δουλειά κι είναι σεμνό. Εγώ αντέδρασα τότε με αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος προφασιζόμενος ότι θα πάμε σε έναν συνθέτη για να ακούσουμε τραγούδια, με κλείδωσε σε μια γκαρσονιέρα. Με έριξε σε ένα κρεβάτι, έπεσε επάνω μου και μπορεί να του είχα γδάρει όλη την μούρη. Δεν πέρασε ούτε λεπτό, άνοιξα την πόρτα κι έφυγα.

Δεν συνεχίστηκε η συνεργασία γιατί εγώ την επόμενη ημέρα το πρωί, λυσσασμένη ακόμα, μπήκα στις γραφεία της εταιρίας με το συμβόλαιο, πήγα στον διευθυντή κι έσκισα το συμβόλαιο. Τα είπα σε όλους και τον έδιωξαν αυτόν τον άνθρωπο, δεν δούλεψε ποτέ ξανά στον χώρο. Εκτίμησα την στάση της εταιρίας… Εγώ αντέδρασα τότε έτσι αλλά κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Δεν έχει σημασία το πότε θα το ανακοινώσει κανείς. Ο χρόνος δεν παίζει ρόλο, αρκεί κάποτε να είσαι έτοιμη να το πεις.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ