Απάντηση Λιγνάδη σε Μενδώνη: «Αν είμαι επικίνδυνο άτομο θα το αποφασίσει η ιστορία»

Gazzetta team
Απάντηση Λιγνάδη σε Μενδώνη: «Αν είμαι επικίνδυνο άτομο θα το αποφασίσει η ιστορία»
Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν άφησε αναπάντητους τους χαρακτηρισμούς της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνης, τονίζοντας ότι αν είναι επικίνδυνος είναι κάτι που θα το κρίνει η ιστορία.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος παραιτήθηκε πριν μερικές μέρες από το Εθνικό Θέατρο έπειτα από καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση απάντησε μέσω του Mega στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, που νωρίτερα τον χαρακτήρισε μεταξύ άλλων «επικίνδυνο άνθρωπο».

Ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου δήλωσε: «Πριν από λίγο πληροφορήθηκα μια δήλωση που έκανε η κυρία Μενδώνη και πρώην προϊσταμένη μου για το άτομό μου… Δύο πράγματα θα ήθελα να επισημάνω. Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη μία επαρκέστατη -στη δουλειά της- υπουργό, με την οποία είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω, είναι το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου... Νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».

Νωρίτερα, η Λίνα Μενδώνη είχε καταθέσει μήνυση-υπόμνημα στον εισαγγελέα, ζητώντας την άμεση διερεύνηση των καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ