Νέα μήνυση σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη-ηθοποιού για βιασμό 14χρονου: Το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί (vid)

Gazzetta team
Νέα μήνυση σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη-ηθοποιού για βιασμό 14χρονου: Το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί (vid)
Κατατέθηκε νέα μήνυση για βιασμό 14χρονου.

Μήνυση για βιασμό 14χρονου το 2010, κατέθεσε ο δικηγόρος του φερόμενου θύματος εις βάρος του γνωστού σκηνοθέτη – ηθοποιού.

Την κατά προτεραιότητα εξέταση της μήνυσης που κατέθεσε ζήτησε ο δικηγόρος του 14χρονου που υποστηρίζει ότι έχει βιαστεί από τον γνωστό σκηνοθέτη το 2010. Αυτή η υπόθεση δεν έχει παραγραφεί.

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του, αναφέρει: «Κατατέθηκε σήμερα ενώπιον του κυρίου εισαγγελέα μήνυση για βιασμό σε βάρος ανηλίκου. Το έγκλημα φέρεται να τελέστηκε το 2010 όταν το θύμα ήταν ηλικίας 14 ετών, μαθητής στη Β' Γυμνασίου. Το έγκλημα τιμωρείται ως κακούργημα και δεν έχει παραγραφεί. Ως δράστης φέρεται πασίγνωστος ηθοποιός – σκηνοθέτης το όνομα του οποίου απασχολεί τον τελευταίο καιρό τη δημοσιότητα.

Ζητάμε από τη Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα και να κινήσει με προτεραιότητα τις διαδικασίες δικαστικής διερεύνησης της μήνυσης, διότι από τα πραγματικά περιστατικά και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης προκύπτει ιδιαίτερα υψηλός βαθμός επικινδυνότητας του φερομένου ως δράστη για το κοινωνικό σύνολο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ