Κακοκαιρία «Μήδεια»: Χιόνι μέχρι το πρωί της Τετάρτης στην Αττική, πότε υποχωρεί (pic & vid)

Gazzetta team
Κακοκαιρία «Μήδεια»: Χιόνι μέχρι το πρωί της Τετάρτης στην Αττική, πότε υποχωρεί (pic & vid)
Θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις στην Αττική, λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια». Πότε υποχωρεί.

Η κακοκαιρία «Μήδεια» επελαύνει στην Αττική με χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στα νότια προάστια.

Με έκτακτη ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος του OPEN TV, Κλέαρχος Μαρουσάκης, σημειώνει ότι καθ' όλη τη διάρκεια της Τρίτης θα πέφτει χιόνι στην Αττική με την κακοκαιρία να «χτυπά» την Αττική έως το πρωί της Τετάρτης.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για τον καιρό

«Με πυκνές χιονοπτώσεις θα κυλήσει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σήμερα στην Αττική ενώ η εξασθένιση των ανέμων σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες οδηγεί εύκολα σε χιονόστρωση. Πρόσκαιρη υποχώρηση θα παρουσιάσουν οι χιονοπτώσεις μέσα στο απόγευμα κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα ενώ σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία που λάβαμε πριν από λίγο από τα μετεωρολογικά μας μοντέλα πυκνές χιονοπτώσεις θα σαρώσουν και πάλι το μεγαλύτερο τμήμα του νομού τη νύχτα και μέχρι το πρωί αύριο.

Επισυνάπτω χάρτες από το μετεωρολογικό μας μοντέλο σχετικά με τη νέα υποτροπή του καιρού απόψε το βράδυ η οποία οφείλεται στη σύγκλιση του βορειοανατολικού με τον βορειοδυτικό άνεμο πάνω από το νομό Αττικής σε συνδυασμό με την υγρασία που μεταφέρει ο βορειοανατολικός άνεμος μέσα από το Αιγαίο και το νότιο Ευβοϊκό».

ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΝΕΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Με πυκνές χιονοπτώσεις θα κυλήσει το μεγαλύτερο μέρος της...

Δημοσιεύτηκε από Klearhos Marousakis στις Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ