Λόφος του Στρέφη: Συμμορία ξυλοκόπησε 20χρονο για πενήντα ευρώ κι ένα κινητό, του άρπαξαν και τον σκύλο

Gazzetta team
Λόφος του Στρέφη: Συμμορία ξυλοκόπησε 20χρονο για πενήντα ευρώ κι ένα κινητό, του άρπαξαν και τον σκύλο
Ένας 20χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρία άτομα που του αφαίρεσαν τα προσωπικά του αντικείμενα και πήραν και τον σκύλο του.

Τρία άτομα με καταγωγή από την Αλγερία, επιτέθηκαν στον 20χρονο το απόγευμα της Πέμπτης, γύρω στις 19.00. Ο νεαρός είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του στον λόφο του Στρέφη, όταν οι τρεις Αλγερινοί τον προσέγγισαν με το πρόσχημα να του πουλήσουν ναρκωτικά.

Ο 20χρονος αρνήθηκε και επιχείρησε να συνεχίσει τη βόλτα του. Όπως έχει καταθέσει στην ΕΛ.ΑΣ., τότε του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και του άρπαξαν το κινητό, 50 ευρώ που είχε πάνω του και - το χειρότερο απ’ όλα - τον σκύλο του.

Μάλιστα, ο ένας τον απείλησε με μαχαίρι, προκειμένου να αρπάξει το ζώο. Μετά την κατάθεση του νεαρού στο Α.Τ. Εξαρχείων, ξεκίνησε έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ να συλλαμβάνουν τους δύο εκ των τριών δραστών.

Ο τρίτος αναζητείται από τις Αρχές και θεωρείται ζήτημα χρόνου ο εντοπισμός του, καθώς η αστυνομία διαθέτει τα στοιχεία του. Μεγάλη προσπάθεια γίνεται για να βρεθεί και ο σκύλος του 20χρονου.