Έκκληση από τη Νέα Οδό: «Αποφύγετε τις μετακινήσεις»

Gazzetta team
Έκκληση από τη Νέα Οδό: «Αποφύγετε τις μετακινήσεις»
Η Νέα Οδός με ανακοίνωση κάνει έκκληση στον κόσμο να αποφύγει τις μετακινήσεις, καθώς ο ολικός παγετός κάνει πολύ επικίνδυνη την κατάσταση.

Να αποφύγουν τις μετακινήσεις μέχρι να περάσει το ισχυρό κύμα της κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα, ζήτησε με ανακοίνωση της από τους πολίτες η Νέα Οδός.

Βλέπετε, το χιόνι που πέφτει στην Αθήνα, ακόμα και στα Βόρεια Προάστια, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γίνεται σε Θήβα, Σχηματάρι ή Μαλακάσα όπου τα φαινόμενα είναι αρκετά ισχυρά.

Είναι χαρακτηριστικό πως με το περνάνε τα μηχανήματα και παίρνουν το χιόνι, μετά από λίγο έχει ήδη δημιουργηθεί νέο στρώμα, με αποτέλεσμα η οδήγηση να είναι πολύ επικίνδυνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς, ότι έπειτα από σχετική απόφαση της τροχαίας, λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων κατά τόπους στον αυτοκινητόδρομο και με στόχο την ασφάλεια των πολιτών, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, στο ρεύμα προς Λαμία στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη και στο ρεύμα προς Αθήνα σε διάφορα ενδιάμεσα σημεία σε Φθιώτιδα, Βοιωτία και Αττική.

Ειδικά για το ρεύμα προς Λαμία και την τεχνητή ανάσχεση στον Α/Κ Καλυφτάκη, οι οδηγοί μπορούν ακολουθώντας τις υποδείξεις της Τροχαίας να αναστρέψουν στο ρεύμα προς Αθήνα, κάτι που ισχύει αντίστοιχα και στα υπόλοιπα σημεία στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί από την τροχαία τις επόμενες ώρες.

Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις έως τη λήξη των φαινομένων.

Θα υπάρχει διαρκής ανανέωση των ενημερώσεων ανάλογα με την πορεία των καιρικών φαινομένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ