Γκρέμισαν σπίτι 20μελους οικογένειας στα Άνω Λιόσια: «Πήραν τη γιαγιά από την τουαλέτα» (vid)

Gazzetta team
Γκρέμισαν σπίτι 20μελους οικογένειας στα Άνω Λιόσια: «Πήραν τη γιαγιά από την τουαλέτα» (vid)
Η διαμάχη της οικογένειας με τον Δήμο, είχε ως αποτέλεσμα το σπίτι να κατεδαφιστεί και η οικογένεια να δει τον δρόμο.

Μία τουλάχιστον περίεργη υπόθεση με μία οικογένεια στα Άνω Λιόσια με 20 μέλη να μένει στον δρόμο, ενώ αναμένεται μεγάλο κύμα κακοκαιρίας στην χώρα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η δικηγόρος της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, το σπίτι ανήκει στην κ. Αλεξάνδρα που το αγόρασε το 1986, το οποίο στο επόμενο διάστημα φρόντισε να χτίσει και το υπόλοιπο, προκειμένου να φιλοξενεί όλα τα μέλη της οικογένειας.

Το 2001 ζήτησε από τον τότε Δήμαρχο μία οικονομική βοήθεια για το ένα της παιδί και εκείνος ως αντάλλαγμα θέλησε να μπει υποθήκη το ακίνητο. Η κ. Αλεξάνδρα δέχθηκε, όμως επειδή είναι αγράμματη εν αγνοία της, δεν έγιναν συμβόλαια για υποθήκη, αλλά για πώληση του σπιτιού.

Όπως ειπώθηκε από τον Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν έχει βρεθεί ακόμα το πλαίσιο κάτω από το οποίο έγινε η συμφωνία, ενώ μέχρι το καλοκαίρι η οικογένεια δεν είχε ενοχληθεί.

Ξαφνικά τότε, εν μέσω πανδημίας, άρχισαν οι ενοχλήσεις από τον Δήμο που είχαν την χθεσινή κατάληξη, όπου το σπίτι κατεδαφίστηκε και η οικογένεια, έμεινε στον δρόμο.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε η γιαγιά βγήκε από την τουαλέτα άρον άρον για να προχωρήσει η κατεδάφιση, ενώ τα παιδιά είχαν τηλεκπαίδευση στις 14:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ