Νέα καταγγελία για γνωστό σκηνοθέτη: «Tα μάτια του έλαμψαν όταν του είπα ότι πάω ακόμα σχολείο και πίνω γάλα»

Gazzetta team
Νέα καταγγελία για γνωστό σκηνοθέτη: «Tα μάτια του έλαμψαν όταν του είπα ότι πάω ακόμα σχολείο και πίνω γάλα»
Έτοιμος να καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα εμφανίζεται 35χρονος άνδρας, που καταγγέλλει γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μόλις 14 ετών.
Σοκ προκαλεί η τελευταία μαρτυρία ενός 35χρονου - σήμερα - άνδρα για την παρενόχληση που δέχτηκε από πασίγνωστο σκηνοθέτη.

Μιλώντας στο OPEN, ο Χρήστος - που έχει ήδη καταθέσει επώνυμη καταγγελία στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών - εξομολογήθηκε πως γνώρισε έξω από έναν κινηματογράφο στην πλατεία Αμερικής τον άνδρα, ο οποίος ήταν ήδη γνωστό όνομα στο χώρο της υποκριτικής.

«Αρχισε να μου πιάνει τη μέση και να μου χαϊδεύει τα μαλλιά. Εγώ τον έσπρωξα και του είπα "τι κάνεις εκεί;"», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα ο σκηνοθέτης, όπως ισχυρίζεται ο 35χρονος, τον κάλεσε στο σπίτι του για να πιουν ουίσκι:

«Μου είπε, "για να μην τα λέμε εδώ πέρα, δεν πάμε στο σπίτι μου να πιούμε ένα ουίσκι και να κάνουμε και ένα τσιγάρο”; Εγώ του είπα ότι "είμαι μόνο 14 ετών, ουίσκι όχι μόνο δεν πίνω αλλά δεν ξέρω καν τι είναι. Εγώ κάθε πρωί πίνω γάλα όταν πηγαίνω στο σχολείο”, ενώ πρόσθεσε πως «όταν του είπα αυτό το πράγμα τα μάτια του έλαμψαν, γιατί εγώ ακόμα πήγαινα σχολείο και έπινα γάλα».

Το ανήλικο αγόρι αρνήθηκε τότε την πρόταση και αποχώρησε, ωστόσο, πέντε χρόνια αργότερα, τον συνάντησε ξανά σε μια δραματική σχολή.

Ο Χρήστος πήγε για να ρωτήσει τι χρειάζεται προκειμένου να δώσει εξετάσεις και να γίνει ηθοποιός.

«Πήγα το χαρτί και τον αποχαιρέτησα για να φύγω. Εκείνος με σταμάτησε και μου ζήτησε να πάω σπίτι του για να δούμε πώς θα μπορούσα να μπω χωρίς εξετάσεις. Εκεί τα έχασα περισσότερο από ποτέ και μου διέκοψε το όνειρο να γίνω ηθοποιός».

Πηγή: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ