Φουρέιρα για Μποτία: «Τον φοβάμαι το γάμο, θέλω να κάνω δύο παιδιά» (vids)

Gazzetta team
Φουρέιρα για Μποτία: «Τον φοβάμαι το γάμο, θέλω να κάνω δύο παιδιά» (vids)
Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για την σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία, τα δύσκολα χρόνια στην Αλβανία, αλλά και τον λόγο που έκρυψε την καταγωγή της.

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν καλεσμένη η Ελένη Φουρέιρα και μίλησε για τα πάντα. Από το θέμα του γάμου με τον Αλμπέρτο Μποτία μέχρι και την αλβανική της καταγωγή την οποία αρχικά απέκρυψε.

Αρχικά στο ερώτημα που της τέθηκε για το πως ασχολήθηκε με το τραγούδι, η Φουρέιρα απάντησε, ότι «από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου θυμάμαι να τραγουδάω και να χορεύω. Ήμουν το τρελό παιδί της οικογένειας».

Συνεχίζοντας την αφήγησή της είπε: «Στην Ελλάδα ήρθα όταν ήμουν 8 χρονών. Όταν ήμουν στην Αλβανία υπήρχε εμφύλιος πόλεμος: Έχω κάνει delete σε άσχημες στιγμές στα παιδικά μου χρόνια. Θυμάμαι ότι ήμουν με τη μαμά στο σπίτι μια μέρα και άρχισε να χτυπάει μια σειρήνα. Ξυπνήσαμε φοβισμένοι. Αλλά η μαμά μου μας καθησύχασε. Αλλά για τους επόμενους δυο μήνες ήμασταν συνέχεια στο πάτωμα. Εκείνο το διάστημα ο πατέρας μου που ήταν ήδη στην Ελλάδα για να μαζέψει λεφτά, μας έστειλε ταξί για να μας φέρει εδώ. Η μαμά μου ήταν μόνη της με 4 ανήλικα παιδιά. Είχε και μια καραμπίνα και έβγαινε και βάραγε τα μεσημέρια στον αέρα για να δείξει ότι έχει όπλο για να μην κινδυνεύσουμε».

Συνεχίζοντας απάντησε στην ερώτηση για τη χώρα που βρίσκεται και έχει γίνει αποδεκτή από μεγάλη μερίδα της νεολαίας για τη δουλειά της. «Η Ελλάδα είναι όλη μου η ζωή, είναι η πατρίδα μου. Το ψωμί είχε άλλη γεύση! Ήταν δύσκολο να καταλάβω γιατί ήμουν δαχτυλοδεικτούμενη. Και τα παιδιά που μου κάνανε μπούλινγκ δεν ήξεραν γιατί το έκαναν. Στο σχολείο ήμασταν δυο ξένα παιδιά από την Αλβανία. Δεν ήταν αποδεκτοί οι Αλβανοί τότε από την κοινωνία», είπε.

Μάλιστα απάντησε και στο γιατί έκρυψε την καταγωγή της: «Το παιδί που δεν είναι αποδεκτό από την κοινωνία λόγω της καταγωγής του, νιώθει αδύναμο και φοβάται ότι δε θα του δοθεί η ευκαιρία. Όταν κατάλαβα ότι ο κόσμος αγαπάει την Ελένη ένιωσα τη δύναμη να το πω. Το πραγματικό μου όνομα είναι Εντέλα Φουρειράι. Έφτασα σε σημείο να φοβάμαι να πω από που είμαι για να γίνω αποδεκτή. Δεν με αγαπάνε όλοι, αλλά είμαι καλά με αυτό. Με αγαπάνε όσοι με καταλαβαίνουν. Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία, αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου, την λατρεύω. Είναι η χώρα που αγαπώ».

Ο Μποτία και ο γάμος

Ακολούθως ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία και τις προοπτικές που υπάρχουν σε αυτήν. «Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζωή», είπε και συνέχισε: «Είμαστε με το σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μας να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δυο παιδιά. Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή».

Τέλος δεν έκρυψε το ότι έκανε πλαστική στο στήθος στην ερώτηση για την άποψή της για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Είμαι υπέρ των επεμβάσεων, αλλά όχι της υπερβολής. Έφτιαξα το στήθος μου πριν 3 χρόνια και νιώθω πολύ καλά με αυτό...», σχολίασε με ειλικρίνεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ