Τσουχτερό πρόστιμο σε πριβέ εστιατόριο: «Αν αντέχει το πορτοφόλι σου, σου κλείνουν ραντεβού» (vid)

Gazzetta team
Τσουχτερό πρόστιμο σε πριβέ εστιατόριο: «Αν αντέχει το πορτοφόλι σου, σου κλείνουν ραντεβού» (vid)
Το διαμέρισμα πάνω από γνωστό εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη είχε μετατραπεί σε χώρο εστίασης και λειτουργούσε παράνομα.

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να ελέγξουν το βράδυ της Παρασκευής, ένα πολυτελές εστιατόριο στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.

Στο διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το γνωστό εστιατόριο λειτουργούσε ένα πριβέ ρεστοράν. Τα λιγοστά οβάλ τραπέζια του ειδικά διαμορφωμένου χώρου ήταν γεμάτα από κόσμο που απολάμβανε θαλασσινά εδέσματα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο 52χρονος ιδιοκτήτης δεν προσπάθησε να δικαιολογηθεί. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, όπου του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ. Πρόστιμα των 300 ευρώ για παράβαση των μέτρων περί μη διασποράς του κορονοϊού επιβλήθηκαν και σε τέσσερις από τους θαμώνες του πριβέ εστιατορίου.

Μόνο με ραντεβού

«Στο κρυφό εστιατόριο δεν μπαίνει όποιος κι όποιος. Μπορούσες να πας μόνο με ραντεβού και μόνο αν ήσουν από τους καλούς πελάτες του μαγαζιού. Ξεκίνησα να πηγαίνω τον Νοέμβριο. Έχω δει αρκετούς επιφανείς συμπολίτες μας να τρώνε δίπλα μου» δήλωσε στο thestival επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης που σύχναζε στο πολυτελές εστιατόριο της Καλαμαριάς.

Η ίδια πηγή αποκαλύπτει ότι υπάρχουν και άλλα εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη που συνέχισαν να λειτουργούν μετά το λουκέτο στην εστίαση. «Υπάρχει αρκετός κόσμος που είναι μαθημένος να τρώει έξω σε καλά εστιατόρια. Επιχειρηματίες, δικηγόροι, μεγαλογιατροί. Νομίζετε ότι όλοι αυτοί κλείστηκαν στα σπίτια τους. Υπάρχουν γνωστά μαγαζιά της πόλης που έχουν κρυφούς χώρους για τους καλούς πελάτες. Αν αντέχει το πορτοφόλι σου τότε θα σου κλείσουν ραντεβού» δηλώνει στο thestival o επιχειρηματίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ