Συνεδρίαση θρίλερ για τα νέα μέτρα στην Αττική: Ίσως να καθυστερήσει η ενημέρωση από τον Χαρδαλιά

Gazzetta team
Συνεδρίαση θρίλερ για τα νέα μέτρα στην Αττική: Ίσως να καθυστερήσει η ενημέρωση από τον Χαρδαλιά
Καθολικό lockdown στην Πάτρα, την Χαλκίδα και τον Αγιο Νικόλαο φέρεται να εισηγείται η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων και απομένει αυτό να επικυρωθεί με την ψηφοφορία που θα γίνει.

Η σύσκεψη των λοιμωξιολόγων συνεχίζεται και όπως φαίνεται εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς υπάρχουν διαφωνίες σχετικά με τα μέτρα στην Αττική.

Λίγο πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για νέα μέτρα λόγω της αύξησης στα κρούσματα από τον κορονοϊό, η συνεδρίαση της επιτροπής των 32 ειδικών του Υπουργείου Υγείας δεν έχει καταλήξει για την Αττική.

Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ενδέχεται να καθυστερήσει η καθιερωμένη ενημέρωση στις 18:00 από το υπουργείο Υγείας.

Σενάρια για καθολικό lockdown - Πού διαφωνούν

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ethnos.gr, η συνεδρίαση της επιτροπής εξελίσσεται σε θρίλερ καθώς διατυπώνονται έντονες διαφωνίες για τους κλάδους και τις δραστηριότητες που θα πρέπει να κλείσουν, με αρκετούς στην επιτροπή να επιμένουν στην ανάγκη να ληφθεί απόφαση για καθολικό lockdown στην Αττική με κλείσιμο σχολείων και λουκέτο στο λιανεμπόριο, δηλαδή κλειστά καταστήματα χωρίς click inside ή click away.

Η κυβέρνηση δεν επιθυμεί ούτε το κλείσιμο των σχολείων, αλλά ούτε και να βάλει λουκέτο το λιανεμπόριο, επιμένοντας σε άλλα μέτρα, όπως τον περιορισμό των μετακινήσεων με sms στο 13033 και απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 5 το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ