Σταρόβας: «Μου γράφουν "χοντρέ, να βιάσουν την κόρη σου", είναι άρρωστοι» (vid)

Gazzetta team
Σταρόβας: «Μου γράφουν "χοντρέ, να βιάσουν την κόρη σου", είναι άρρωστοι» (vid)
Στην αντεπίθεση ο Δημήτρης Σταρόβας με αφορμή τα όσα είπε τις τελευταίες σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο Δημήτρης Σταρόβας δεν είναι μεταξύ των ανθρώπων που έχουν καταγγελθεί για την συμπεριφορά τους, όμως μπήκε στην επικαιρότητα λόγω της θέσης που πήρε σε συγκεκριμένα περιστατικά.

Η θέση του αυτή είχε ως αποτέλεσμα να γίνει δέκτης επιθετικών σχολίων στα social media, στα οποία απάντησε με ένα video που ανέβασε στο Youtube.

Σε αυτό μεταξύ άλλων αναφέρει: «Πέρασα μια εβδομάδα δύσκολη, περίεργη, διαβάζοντας τα σχόλια σας. Να πω για πολλοστή φορά πως όλα τα σχόλια επιτρέπονται. Κανένα σχόλιο δεν σβήνω και όλα τα διαβάζω. Υπάρχουν κάποιοι τύποι και ένας συγκεκριμένα που μπαίνει εδώ μέσα και διαβάζει χιλιάδες σχόλια και φτάνει στο σημείο να γράφει κάτω από όλα τα θετικά σχόλια “όχι δεν είναι, ψέμματα λέει”. Παιδιά αυτό είναι άρρωστο. Είσαι άρρωστος, ή άρρωστη. Δεν ξέρω τι είσαι. Αυτός ο τύπος χρειάζεται βοήθεια, είναι άρρωστο αυτό που κάνεις. Δεν έχεις ζωή να ασχοληθείς με κάτι άλλο; Θα κοπεί το Internet και θα σας κοπεί το οξυγόνο. Υπάρχει ζωή και εκτός διαδικτύου».

Μάλιστα, όπως είπε: «Έχουν φτάσει στο σημείο να γράφουν “Ρε π@@@τη, χοντρέ να βιάσουν την κόρη σου!”. Το διανοείστε; Τί φταίει αυτό; Αυτό είναι χειρότερο από τη σεξουαλική παρενόχληση. Ξόδεψα μέρες και ώρες για να δω το κίνητρο, τι είναι αυτό που αναγκάζει έναν άνθρωπο να φτάσει στο σημείο να γράψει κάτι τέτοιο. Προσπάθησα να τους δικαιολογήσω… Καμία δικαιολογία! Για να φτάσει κάποιος σε αυτό το σημείο, σημαίνει ότι είστε αρπακτικά ζώα, χωρίς μυαλό.

Κάντε μου μια χάρη, πηγαίνετε στην ευχή της Παναγίας. Αφήστε τους υπόλοιπους να κάνουμε αυτό που μας αρέσει. Δεν έχω καμιά ανάγκη από στήριξη. Έχω ταραχτεί, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ζούμε ανάμεσα σε τέτοια κτήνη, σε τέτοια ζώα και φτάνουμε σε τέτοιο επίπεδο εκδίκησης. Τί είπα ρε σεις; Δεν βλέπετε;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ