Συνέλαβαν γιο εφοπλιστή για κορονοπάρτι στην κλειστή καφετέριά του, τον πήγαν με τις παντόφλες στο τμήμα (vid)

Gazzetta team
Συνέλαβαν γιο εφοπλιστή για κορονοπάρτι στην κλειστή καφετέριά του, τον πήγαν με τις παντόφλες στο τμήμα (vid)
Πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος της Νίκαιας και το πρωί οδηγήθηκε στο αυτόφωρο κατηγορούμενος για κορoνοπάρτι.

Γιος γνωστού εφοπλιστή συνελήφθη με την κατηγορία ότι συμμετείχε σε κορoνοπάρτι σε καφετέρια.

Ο πατέρας του, μίλησε στην εκπομπή «livenews» του Mega ξεκαθαρίζοντας, ότι ο γιος του, δεν ήταν καν στον χώρο συνάντησης των υπολοίπων.

«Δεν ήτανε εκεί, και δεν το δηλώνω εγώ, το δηλώνουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί στην κατάθεσή τους… Δεν ξέρω για πρόστιμα και αυτά, είναι οι δικηγόροι, δεν ξέρω αν έχουνε βάλει πρόστιμα. Δεν με απασχολεί το πρόστιμο. Εμένα με απασχολεί η κίνηση. Πήραν έναν άνθρωπο που ήρθε από το σπίτι του και το είδανε, και το γράφουνε στην κατάθεσή τους οι αστυνομικοί, και τον πήρανε μαζί. Γιατί;» αναφέρει ο πατέρας.

O γιος του εφοπλιστή είναι ιδιοκτήτης καφετέριας στη Νίκαια. Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το απόγευμα στο κατάστημα, 11 άτομα έκαναν κορoνοπάρτι για τα γενέθλια του υπεύθυνου του καφέ. Ο ιδιοκτήτης ήταν στο σπίτι του, όταν ειδοποιήθηκε για την έφοδο της αστυνομίας.

«Τον πήρε τηλέφωνο ο υπεύθυνος και του λέει «Είναι η αστυνομία εδώ, έλα από ‘δω». Και πήγε με τις παντόφλες… Και μου λέει: «Πατέρα πήγα, γιατί έγινε το προηγούμενο, αυτό που είχε γίνει, για να μην νομίζουν… Από σεβασμό πήγα στην αστυνομία. Θα μπορούσα να πω “Δεν είμαι εδώ”. Πήγα όμως γιατί δεν είχα να κρύψω τίποτα». Παίρνουνε τηλέφωνο και φέρνουνε τον άνθρωπο από το σπίτι του με παντόφλες και τον πάνε αυτόφωρο; Παπούτσια του πήγανε στο τμήμα, είναι ντροπή!».

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ανέφερε ο γιος του εφοπλιστή και ιδιοκτήτης της καφετέριας στους αστυνομικούς…

«Όπως διαπίστωσα, τα περισσότερα άτομα ήταν υπάλληλοι του καταστήματός μου και σε καμία περίπτωση δεν ήταν πελάτες. Εάν γνώριζα ότι στο κατάστημά μου βρίσκονταν άτομα εντός και δεν τηρούνταν τα μέτρα, σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα εκεί» λέει ο γιός του εφοπλιστή.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος, από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι εντός του καταστήματος βρίσκονταν υπάλληλοι που έκαναν εργασίες και επειδή είχε τα γενέθλιά του, αποφάσισαν να του κάνουν έκπληξη.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας τελικά αφέθηκε ελεύθερος ωστόσο, ο πατέρας του θεωρεί ότι η οικογένειά του βρίσκεται, στο μάτι του κυκλώνα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega.

«Σας λέω το εξής, ότι αυτά τα οποία γράφονται είναι ψέματα δεχόμαστε βρόμικο πόλεμο και δεν καταλαβαίνω γιατί. Και αγανακτώ που μιλάω γιατί έχουμε γίνει στόχος. Κάθε τι και λίγο ο γιος του …, ο εφοπλιστής …, δηλαδή έχουμε αρχίσει και δεν μπορούμε να ζήσουμε. Δηλαδή έχουμε αρχίσει και φοβόμαστε να κυκλοφορούμε. Αυτή δεν είναι αστυνόμευση, είναι τρομοκρατία. Ή αν ήταν εκεί ευχαρίστως να το κάνανε. Και πολύ καλά θα κάνανε. Κακώς ήταν εκεί ο οποιοσδήποτε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ