Γκλέτσος: «Παρατρεχάμενοι πολιτικοί έκαναν 2 μήνες προσλήψεις και ζητούσαν να ρίξουν κορίτσια στο κρεβάτι» (vid)

Gazzetta team
Γκλέτσος: «Παρατρεχάμενοι πολιτικοί έκαναν 2 μήνες προσλήψεις και ζητούσαν να ρίξουν κορίτσια στο κρεβάτι» (vid)
Ο ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε τη «χιοστιβάδα» καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση.

Με αφορμή το «τσουνάμι» καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση, σωματική και λεκτική βία στον χώρο του θεάτρου, ο Απόστολος Γκλέτσος και ο Χρήστος Λούλης μίλησαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «ΣΚ Παρέα».

«Το θέατρο περιγράφει την ζωή και όπως η ίδια η ζωή δεν είναι αγγελικά φτιαγμένη, έτσι είναι και το θέατρο», τόνισε ο Α. Γκλέτσος και συνέχισε: «Το ότι βγαίνουν κάποια πράγματα στην δημοσιότητα είναι νομίζω προς την σωστή κατεύθυνση διότι θα καταφέρουμε να ανακόψουμε τα κακώς κείμενα. Εκτός του θεάτρου τέτοια γίνονται και σε άλλους χώρους. Παρατρεχάμενοι πολιτικοί έκαναν 2 μήνες προσλήψεις και ζητούσαν να ρίξουν κορίτσια στο κρεβάτι».

Παράλληλα, ανέφερε πως ξέρει κι άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και έχει τύχει να λάβει τον λόγο δύο φορές για δύο κοπέλες, όχι για σεξουαλική παρενόχληση αλλά για απρεπή λόγια.

Ο Χρήστος Λούλης τόνισε ότι αυτά που λέγονται και ακούγονται για το θέατρο συμβαίνουν σε όλους τους χώρους με την ίδια συχνότητα. "Απλά είμαστε στο φως της δημοσιότητας και φαίνεται παραπάνω", είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, σημείωσε ότι είναι προς της σωστή κατεύθυνση αυτό που γίνεται και τόνισε πως αν οι πιθανοί θύτες φοβηθούν ότι θα γίνουν ξεφτίλα θα μαζευτούν.

Ερωτηθείς αν ήξερε παρόμοιες περιπτώσεις με αυτές της κυρίας Δούκα είπε πως δεν ήξερε τέτοιες περιπτώσεις αλλά ήξερε «κακοχαρακτήρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ