Ελεύθεροι υπό επιτήρηση επιμελητή οι ανήλικοι που κατηγορούνται για τις επιθέσεις στην Αργυρούπολη

Gazzetta team
Ελεύθεροι υπό επιτήρηση επιμελητή οι ανήλικοι που κατηγορούνται για τις επιθέσεις στην Αργυρούπολη
Ελεύθεροι υπό επιτήρηση επιμελητή και υποχρέωση εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι ανήλικοι που κατηγορούνται για ληστείες συνομηλίκων τους

Ελεύθεροι υπό επιτήρηση επιμελητή ανηλίκων και με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι τρεις ανήλικοι, οι οποίοι φέρονται να είναι μέλη συμμορίας που λήστευε συνομήλικους τους.

Οι κατηγορούμενοι, που σύμφωνα με την δικογραφία ενεπλάκησαν σε επίθεση κατά δύο ανηλίκων με σκοπό την ληστεία στην Αργυρούπολη το περασμένο Σάββατο, αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται και αφορούν ληστεία κατά συρροή, συμμορία, παράνομη οπλοφορία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, και οπλοχρησία.

Υποστηρίζουν επίσης, πως βρίσκονταν στο επίμαχο σημείο αλλά δεν πήραν μέρος στην επίθεση που δέχθηκαν οι δύο ανήλικοι προκειμένου οι δράστες να τους πάρουν τα κινητά και τα χρήματα που είχαν.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να υποστηρίζουν πως όταν ξεκίνησε το επεισόδιο, στο οποίο μετείχαν περίπου 30 νεαροί, εκείνοι έφυγαν.

Ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων, Αντώνης Μυλωνάς ανέφερε σε δήλωσή του πως «πρέπει όλοι να σκύψουμε στο θέμα και να ασχοληθούμε με τη βία των ανηλίκων, ώστε να έχουν το μέλλον που τους αξίζει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ