Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε για την «τεράστια αμοιβή» από τον Alpha

Gazzetta team
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε για την «τεράστια αμοιβή» από τον Alpha
Στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη παραχώρησαν συνέντευξη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου , μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιλογή της να πει ναι στη πρόταση του Alpha, αλλά και για το συμβόλαιό της.

Πέρυσι την άνοιξη το όνομα της Ηλιάνας ακουγόταν πολύ στον ΣΚΑΙ. Τί συνέβη τελικά;

Ηλιάνα: Δεν ξέρω τι μπορεί να έλεγαν γιατί εγώ μέχρι τον Μάιο που τελείωσε το συμβόλαιο με το Star δεν είχα μιλήσει με κανέναν. Συζητήσεις έγιναν με πολλούς, για διάφορα πρότζεκτ. Και ήταν πολύ τιμητικό για μια κοπέλα που είχε εμφανιστεί για δύο σεζόν κριτής σε ένα σόου.

Έλενα: Είχα κάνει αρκετά ραντεβού με τον ΣΚΑΙ. Εκείνη πάντα έρχεται στο τέλος, δεν είναι δική της δουλειά αυτή. Για ποιο λόγο να κάνει ραντεβού με ανθρώπους που θα τους έχω πει εγώ όχι, είναι λίγο αμήχανο. Η Ηλιάνα πρέπει πρώτα να θέλει αρχικά αυτό που της προτείνω και μετά να το φέρει εις πέρας.

Άρα μιλάμε για μια σχέση εμπιστοσύνης άνευ όρων.

Ηλιάνα: Μα η Έλενα ξέρει από πριν τι θα μου αρέσει να κάνω. Με καταλαβαίνει και με ξέρει.

Γιατί προτίμησες τον Alpha;

Ηλιάνα: Ένιωσα μια σύνδεση διαφορετική. Ένιωσα πιο κοντά σε ανθρώπινο επίπεδο.

Έχουν ακουστεί πολλά για το συμβόλαιό σου. Για όρους μη διακοπής της εκπομπής, μέχρι και τεράστιες αμοιβές.

Ηλιάνα: Αυτό είναι αρκετά άκομψο να συμβαίνει. Δεν ξέρω πώς είναι τα συμβόλαια των άλλων για να συγκρίνω. Η Έλενα, που τα διαπραγματεύεται, θεωρώ ότι έχει κάνει το καλύτερο για μένα. Είμαι πρωτοεμφανιζόμενη, όχι ένα μεγάλο όνομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: Reader.gr