Καταδίωξη 7 μηχανών που δεν σταμάτησαν σε μπλόκο: 4 συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Gazzetta team
Καταδίωξη 7 μηχανών που δεν σταμάτησαν σε μπλόκο: 4 συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.
Καταδίωξη για γερά νεύρα σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στην παραλιακή λεωφόρο (σ.σ. συνεχίστηκε και σε άλλες περιοχές της Αττικής), όταν μία παρέα ατόμων που επέβαιναν σε 7 μηχανές δεν σταμάτησε σε μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. που τους έκανε σήμα για έλεγχο.
Οι μηχανές κινούνταν επί της λεωφόρου Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς τον Πειραιά, ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής τους έκαναν σήμα να σταματήσουν, αυτοί ανέπτυξαν ταχύτητα και χωρίστηκαν στη συμβολή με τη λεωφόρο Καλαμακίου, στο ύψος του Αλίμου.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ξεκίνησε καταδίωξη, με τους αστυνομικούς να εγκλωβίζουν δύο μηχανές στην οδό Αγίας Βαρβάρας και να περνούν χειροπέδες στους αναβάτες τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας απ’ αυτούς είχε πάνω του και μία σιδερογροθιά.

Λίγη ώρα αργότερα κι ενώ είχε «πάρει φωτιά» το κέντρο της Άμεσης Δράσης, μία ακόμη μηχανή εντοπίστηκε στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισού με την Λένορμαν, με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο ακόμη αναβάτες. Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Αλίμου για τον σχηματισμό δικογραφίας και την επιβολή διοικητικών προστίμων για τροχονομικές παραβάσεις, παράβαση ωραρίου κυκλοφορίας, ενώ δύο από τους νεαρούς δεν είχαν δίπλωμα για τα κυβικά των μηχανών που οδηγούσαν.

Τέλος, σε έναν από τους συλληφθέντες ασκήθηκε δίωξη και για οπλοκατοχή (σ.σ. σιδερογροθιά), ενώ είναι σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό και των υπολοίπων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: Reader.gr