Ξηλώθηκε μέσα από καμινάδα κρυφή κεραία κινητής τηλεφωνίας (pics)

Gazzetta team
Ξηλώθηκε μέσα από καμινάδα κρυφή κεραία κινητής τηλεφωνίας (pics)
Η κεραία βρισκόταν στη Νέα Ερυθραία, κρυμμένη σε καμινάδα και ξηλώθηκε σε έξοδα της εταιρίας λόγω δικαστικής απόφασης.

Μετά από δικαστικές διαμάχες αρκετών μηνών, εταιρία κινητής τηλεφωνίας αναγκάστηκε με δική της ευθύνη και έξοδα να ξηλώσει και να απομακρύνει την καμουφλαρισμένη, μέσα σε καμινάδα, κεραία που είχε βάλει πριν χρόνια στη γωνία Περγάμου και Σκουφά στην Νέα Ερυθραία.

Η εν λόγω κεραία είχε τοποθετηθεί σε κοντινή απόσταση από δύο σχολικά συγκροτήματα με εκατοντάδες μαθητές (2ο-3ο Νηπιαγωγείο και 2ο-3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας), προκαλώντας αντιδράσεις μεταξύ των κατοίκων.

Τελικά μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η κεραία την Τρίτη απομακρύνθηκε όπως μπορείτε να δείτε και στην ανάρτηση του Δήμου Κηφισιάς.

Μιλώντας σχετικά στο δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος της περιοχής, Γιώργος Θωμάκος, είχε πει: «Η συγκεκριμένη απόφαση είναι πολύ σπάνια καθώς από το 2012 ο νόμος έχει γίνει ιδιαίτερα προστατευτικός για τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας Ευχαριστώ τους 296 συμπολίτες μας που έκαναν παρέμβαση για το θέμα, τους Συλλόγους Γονέων και το Συνοικιακό Συμβούλιο Εθνικιστών και Αναπήρων που με τον αγώνα τους συνέβαλαν αποφασιστικά σε αυτή τη δικαίωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ