O Σταϊκούρας άκουσε καταγγελίες πολιτών και τους πήρε τηλέφωνο (vid)

Gazzetta team
O Σταϊκούρας άκουσε καταγγελίες πολιτών και τους πήρε τηλέφωνο (vid)
Τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν με το πρόγραμμα «Γέφυρα» εξέφραζαν πολίτες μιλώντας στο MEGA και ο υπουργός οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας αποφάσισε να παρέμβει και να δώσει άμεσες απαντήσεις.

Την φράση οτι «οι πολιτικοί ακούνε τους πολίτες», την έχουμε ακούσει πολλές φορές, όμως στην πράξη αυτό δεν φαίνεται και τόσο. Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις, όπως αυτό που έγινε με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Σταϊκούρα.

Ο Υπουργός Οικονομικών, άκουγε στο Mega τα παράπονα των πολιτών για με το πρόγραμμα «Γέφυρα» και αποφάσισε να επέμβει, τηλεφωνώντας τους, ο ίδιος σε αυτούς.

Όπως είπαν τόσο η κυρία Κατερίνα, όσο και ο κύριος Γιώργος, ο Χρήστος Σταϊκούρας τους τηλεφώνησε την ίδια μέρα.

«Το απόγευμα της ίδιας ημέρας που κατήγγειλα το πρόβλημα σε εσάς δέχθηκα το τηλέφωνο. Στην αρχή νόμιζα ότι με κορόιδευε ο αδερφός μου. ‘’Καλησπέρα, είμαι ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Οικονομικών’’ μου είπε. Εγώ κόλλησα στην αρχή» σημείωσε η κυρία Κατερίνα. «Του εξήγησα ποιο είναι το πρόβλημα. ‘’Το πρόγραμμα (σ.σ. Γέφυρα) έγινε για να βοηθήσουμε τον κόσμο και όχι να τον ταλαιπωρούμε’’ μου είπε» συμπλήρωσε η ίδια.

Από τη δική του πλευρά ο κ. Γιώργος είπε: «Όταν με πήρε τηλέφωνο ο υπουργός έβλεπα την ταινία ‘’Υπάρχει και φιλότιμο’’ με τον Μαυρογιαλούρο. Είχα έναν υπουργό στην τηλεόραση και έναν στο τηλέφωνο. Δεσμεύτηκε μάλιστα ότι αν για το λάθος φταίει το δημόσιο θα βγει δημόσια και θα το αναγνωρίσει».

Μετά από δύο μέρες το πρόβλημα είχε ήδη λυθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ