Ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό: Κι άλλο άτομο φέρεται να γνώριζε για τους ανήλικους (vid)

Gazzetta team
Ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό: Κι άλλο άτομο φέρεται να γνώριζε για τους ανήλικους (vid)
Φέρεται να εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο με το οποίο συνομιλούσε τηλεφωνικά η μητέρα των δύο ανηλίκων, που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο Μέτρό.

Κι άλλο άτομο φέρεται να γνώριζε για το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του Μετρό από τους δυο ανήλικους.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open TV, στην υπόθεση του ξυλοδαρμού εκτός του αστυνομικού, εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο με το οποίο συνομίλησε τηλεφωνικά η μητέρα των ανήλικων και το οποίο της έδινε οδηγίες για το πώς να αποκρύψει την πράξη τους.

Συγκεκριμένα στις συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, η μητέρα των δύο ανήλικων φαίνεται να συνομιλεί με ένα συγγενικό - φιλικό πρόσωπο σχεδόν καθημερινά και μάλιστα πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η μητέρα περιγράφει και συζητά με το πρόσωπο αυτό την κατάσταση και τους φόβους της.

Το πρόσωπο με το οποίο μιλά η μητέρα των ανήλικων, παρόλο που γνωρίζει ποιοι είναι οι φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης στον σταθμάρχη, δεν φαίνεται σε καμία συνομιλία να συμβουλεύει να παραδοθούν τα παιδιά και να ζητήσουν «συγγνώμη», όπως αναφέρει το Open.

Μία από τις χαρακτηριστικές συνομιλίες της μητέρας με το πρόσωπο αυτό αποκάλυψε το Open: «Έχουμε πολλά, ότι θα βγάλουν τα πρόσωπά τους, μιλάμε και ακούμε για ανθρωποκτονίες και τέτοια», ενώ το φιλικό πρόσωπο απαντά: «Σου είπα θα ακούσεις πολλά, θα πουν πολλά για να φοβηθείτε. Αφού δεν έχουν έρθει μπορεί να μην τους έχουν ταυτοποιήσει ακόμα. Άστους να λένε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ