Ο ρόλος του αστυνομικού στην κάλυψη των δραστών: Πήγε μέχρι την ΓΑΔΑ για να ρωτήσει (vid)

Gazzetta team
Ο ρόλος του αστυνομικού στην κάλυψη των δραστών: Πήγε μέχρι την ΓΑΔΑ για να ρωτήσει (vid)
Ο ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασε μέχρι και την ΓΑΔΑ, για να μάθει τι είχε συμβεί με τους ανήλικους και εκεί συνελήφθη.

Αυτό που έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση στο θέμα με την σύλληψη των δύο ανήλικων δραστών της επίθεσης στον σταθμάρχη του μετρό, είναι ο ρόλος που είχε ένας αστυνομικός στο να μην συλληφθούν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η μητέρα του 17χρονου και του 15χρονου, αφού παρέλαβε τα παιδιά της από τον σταθμό στο Μοναστηράκι και ενημερώθηκε για το τί είχε συμβεί του τηλεφώνησε για να την συμβουλεύσει τι πρέπει να κάνει.

Βλέπετε, το σπίτι του είναι γειτονικό με αυτό της οικογένειας και διατηρούν φιλική σχέση.

Ο ειδικός φρουρός που ανήκει στην ομάδα ΔΙΑΣ έδωσε οδηγίες για την αποφυγή της σύλληψης τους και τι να κάνουν σε περίπτωση που τελικά εντοπίζονταν από τις αρχές. Σε μία τέτοια περίπτωση, φέρεται να τους είπε να τα ρίξουν όλα στο θύμα, λέγοντας οτι τους προκάλεσε, βρίζοντας την οικογένειά τους.

Μάλιστα, όταν την Παρασκευή οι ασφάλεια έφτασε στην ταυτοποίηση των ανήλικων, οι οποίοι δεν είχαν απασχολήσει ξανά τις αρχές και έγινε η προσαγωγή από το σπίτι τους, εκείνος μετέβη στην ΓΑΔΑ.

Εκεί άρχισε να ρωτάει τι είχε συμβεί με τα δύο παιδιά και τότε, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, έγινε η σύλληψή του, καθώς υπήρχαν ενδείξεις εναντίον του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ