Μπαλάσκας: «Έχει δώσει εντολή ο Χρυσοχοΐδης στα τσακάλια, τα δικά μας» (vid)

Gazzetta team
Μπαλάσκας: «Έχει δώσει εντολή ο Χρυσοχοΐδης στα τσακάλια, τα δικά μας» (vid)
Ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάκας μίλησε για την επίθεση στον σταθμάρχη του μετρό, αναφερόμενος στις εντολές του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Το στίγμα του για την επίθεση που δέχθηκε από νεαρούς, ο σταθμάρχης στο μετρό χθες, έδωσε ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Όταν λοιπόν έφτασε η σειρά του να μιλήσει, προκάλεσαν εντύπωση αυτά που είπε και κυρίως το ύφος του, με αφετηρία την ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη από που πηγάζει η επιθετικότητα αυτή.

«Στην προκειμένη περίπτωση η επιθετικότητα καταγράφηκε. Τέτοια περιστατικά υπάρχουν εκατοντάδες για να μην πω χιλιάδες που επιλαμβάνεται η Άμεση Δράση, είτε με περιπτεράδες, είτε με ψιλακατζίδες, είτε με ανθρώπους που ζητάνε μέσα σε λεωφορεία το εισιτήριο και τρώνε το ξύλο της χρονιάς τους.

Αυτό έχει μία ιδιαιτερότητα γιατί καταγράφηκε η σκηνή. Θέλω να πω πως ήταν πολύ τυχεροί και οι δύο γιατί δεν ήταν ανοιχτές οι πόρτες των συρμών γιατί θα τρώγανε το τριπλάσιο ξύλο. Υπήρχαν άλλοι νεαροί που ήταν οργισμένοι με αυτό που έβλεπαν και θα τους είχαν κάνει τούμπανο.

Και πρέπει να πούμε οτι το έχει πάρει ο Χρυσοχοΐδης πάνω του, τον ενόχλησε πολύ τον Υπουργό αυτό και έχει δώσει εντολή στα τσακάλια τα δικά μας, να τους βγάλουν», είπε αρχικά, με τον Αντώνη Δαλατόλα, λίγο αργότερα, να του ζητάει να προσέχει πως μιλάει, καθώς είναι σα να επικροτεί την αυτοδικία.

Σε ερώτηση για το αν έχουν καταγεγραμμένα τα πρόσωπά τους, απάντησε θετικά, ενώ όταν ευχήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης να φτάσει σύντομα η αστυνομία στην σύλληψή τους, τον διέκοψε και είπε: «Σας είπα τα τσακάλια της αστυνομίας, αφού ξέρετε κύριε Παπαδάκη».

Βέβαια, όταν αμέσως μετά ο γνωστός δημοσιογράφος του διάβασε μήνυμα αναγνώστη που μιλούσε για το φιάσκο με τον Χρήστο Παππά της Χρυσής Αυγής, άρχισε να μιλάει για πολιτική προπαγάνδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ