Έβρος: Απεγκλώβισαν μαθητές από πλημμυρισμένο σχολείο με μπουλντόζα (pic)

Gazzetta team
Έβρος: Απεγκλώβισαν μαθητές από πλημμυρισμένο σχολείο με μπουλντόζα (pic)
Η πλημμύρα έχει «πνίξει» πολλά χωριά του Έβρου ενώ το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι δεν φαίνεται να υποχωρούν μέχρι αργά το βράδυ τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Η κακοκαιρία έχει ξεκινήσει την επέλασή της ήδη τα προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας και κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα, όπως πχ στον Έβρο, είναι πολλά.

Αρκετά χωριά έχουν πλημμυρίσει και ποτάμια έχουν υπερχειλίσει.

Μάλιστα ο δήμος Σουφλίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που επικρατούν το τελευταίο 24ωρο στο σύνολο του Δήμου Σουφλίου, αλλά και τις μετεωρολογικές προγνώσεις για συνέχιση αυτών και τις επόμενες ώρες, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή. Οι πολίτες και οι οδηγοί οχημάτων, να απομακρυνθούν και να μην πλησιάζουν σε ποταμούς, παραποτάμους και χειμάρρους καθώς και σε γέφυρες.

Οι κτηνοτρόφοι να απομακρύνουν το ζωικό κεφάλαιο από την περιοχή με πολύ μεγάλη προσοχή.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα e-evros.gr, στην κοινότητα Μικρού Δερείου και τους οικισμούς αυτής, έχει πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων. Στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Μάνδρας, Πρωτοκκλησίου, Μαυροκκλησίου και Κυριακής, η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία και υπάρχει επικινδυνότητα. Συνίσταται στους χρήστες της οδού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Αλλά και στον δήμο Διδυμοτείχου η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και η κυκλοφορία διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία.

Όσον αφορά την πρωτεύουσα του νομού Έβρου, το μεγαλύτερο πρόβλημα σημειώνεται στην Ανατολική πλευρά της Αλεξανδρούπολης (περιοχή αεροδρομίου).

Απεγκλώβισαν μαθητές με μπουλντόζα σε χωριό της Αλεξανδρούπολης

Σύμφωνα με το e-evros.gr, σε χωριό του δήμου Αλεξανδρούπολης το μεσημέρι της Τρίτης (12/1) απεγκλώβισαν μαθητές σε σχολείο που είχε πλημμυρίσει, με μπουλντόζα.

Συμβαίνει τώρα (15:30) ΑΠΑΛΟΣ - Απεγκλωβίζουν τους μαθητές από το σχολείου του Απαλού το οποίο έχει πλημμυρίσει με...

Δημοσιεύτηκε από e-evros.gr στις Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ