Τηλεφώνημα για βόμβα στο «Εpsilon TV»: «Θα σκοτώσουμε τον κ@ρι@λη τον Φουρθιώτη» (pics)

Gazzetta team
Τηλεφώνημα για βόμβα στο «Εpsilon TV»: «Θα σκοτώσουμε τον κ@ρι@λη τον Φουρθιώτη» (pics)
Διακόπηκε η χθεσινή εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη στο «Epsilon TV» μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα.

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη «Αποδείξεις Live» στον τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon TV», η οποία περίπου στις 21:00, δύο ώρες μετά την έναρξή της, αναγκάστηκε να διακοπεί εκτάκτως.

Και αυτό γιατί άγνωστοι, τηλεφώνησαν και εκεί και ενημέρωσαν πως έχουν τοποθετήσει βόμβα, η οποία θα ανατινάξει το κτήριο.

Το μήνυμα

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα δημοσιεύτηκαν στο protothema.gr, από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούστηκε μία φωνή να λέει: «σε 15 λεπτά θα ανατιναχτεί το κτίριο», συμπληρώνοντας πως «θα σκοτώσουμε τον κ@ρι@λη το Φουρθιώτη που υποστηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του».

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η εκπομπή σταμάτησε, το κτήριο εκκενώθηκε και ο Μένιος Φουρθιώτης μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου έμεινε για δύο ώρες για λόγους προστασίας.

Φυσικά, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, καμία βόμβα δεν έσκασε.

Οι καλεσμένοι

Στην χθεσινή εκπομπή καλεσμένοι ήταν ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Σπύρος Καρανικόλας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη, ο δημοσιογράφος Σταύρος Ζαγκανάς, ο σύμβουλος επιχειρήσεων Γαβρηλος Χαλκιώτης, ο εργατολόγος Διονύσης Τεμπονέρας, ενώ λίγα λεπτά πριν είχε φιλοξενηθεί και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ