Έφοδος της αστυνομίας σε οίκο ανοχής στο Μεταξουργείο: «Μαύρη η ώρα που μπήκε μέσα ο πελάτης», είπε ο υπεύθυνος (vid)

Gazzetta team
Έφοδος της αστυνομίας σε οίκο ανοχής στο Μεταξουργείο: «Μαύρη η ώρα που μπήκε μέσα ο πελάτης», είπε ο υπεύθυνος (vid)
Μαζικά κορονοπάρτι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Έφοδος της αστυνομίας και σε οίκο ανοχής.

Παρά τους σαρωτικούς ελέγχους που έκανε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς η αστυνομία, οι παραβάσεις ήταν αισθητά μειωμένες.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε οίκο ανοχής στο Μεταξουργείο και συνέλαβαν τον υπεύθυνο, την εργαζόμενη και έναν πελάτη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star.

Την στιγμή που ο δημοσιογράφος ρώτησε τον υπεύθυνο γιατί είχαν ανοιχτά απάντησε: «δεν τους είχαμε ανοιχτούς, κλειδωμένους τους είχαμε, μπορεί να μπήκε ένας άνθρωπος μέσα, δεν τους είχαμε ανοιχτούς».

Τότε ο δημοσιογράφος του είπε πως ήταν και πελάτης μέσα κι εκείνος απάντησε: «αυτός ο πελάτης που μπήκε μέσα, μαύρη η ώρα κι η στιγμή που μπήκε μέσα».

Σύλληψη 18χρονου στη Θεσσαλονίκη επειδή έκανε πάρτι

Στη Θεσσαλονίκη ένας 18χρονος συνελήφθη επειδή έκανε πάρτι. Όλα ξεκίνησαν όταν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς οι αστυνομικοί στο τμήμα του Λευκού Πύργου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δέχτηκαν καταγγελίες από γείτονες ότι γίνεται ένα μεγάλο πάρτι.

Πήγαν εκεί και εντόπισαν στο διαμέρισμα τον διοργανωτή του πάρτι και άλλα εννέα άτομα από 18 έως 21 ετών. Ο 18χρονος συνελήφθη, του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και οι υπόλοιποι εννιά θα πληρώσουν από 300 ευρώ έκαστος. Σήμερα το πρωί ο 18χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ορίστηκε δικάσιμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ