Στήνουν κορονοπάρτι για την Πρωτοχρονιά σε Airbnb: Μεγάλη ζήτηση για DJ και catering (vid)

Gazzetta team
Στήνουν κορονοπάρτι για την Πρωτοχρονιά σε Airbnb: Μεγάλη ζήτηση για DJ και catering (vid)
Αρκετοί φαίνεται πως ετοιμάζονται να το... κάψουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στήνοντας πάρτι σε Airbnb!

Μεγάλη ζήτηση έχουν... ξαφνικά οι ενοικιάσεις Airbnb, καθώς φαίνεται πως αρκετοί, κυρίως νέοι, ετοιμάζονται να το... κάψουν την παραμονή Πρωτοχρονιάς, στήνοντας πάρτι.

Όπως λέει χαρακτηριστικά στην εκπομπή Live News, του MEGA, ο Λάμπρος Παλάντζας, ιδιοκτήτης ακινήτων προς μίσθωση Airbnb, «υπάρχει σχετική κινητικότητα. Μαζεύονται παρέες στα σπίτια, προφανώς για να έχουν την άνεση να μην ενοχλούν γονείς. Είναι παρέες νεαρών κυρίως».

Και συνεχίζει: «Εμείς διαθέτουμε τα σπίτια μας όπως ορίζει ο νόμος. Απαγορεύονται τα πάρτι, δεν είμαστε εκεί ούτε μπορούμε να διαμένουμε με τον κάθε έναν και να κάνουμε αστυνόμευση. Αν τυχόν μας ενοχλήσουν, εννοείται ότι θα πάρουμε τηλέφωνο για να κάνουμε συστάσεις».

Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται πως οι διοργανωτές αυτών των πάρτι για το ρεβεγιόν ψάχνουν εναγωνίως να βρουν κάποιον DJ, που θα δεχθεί να παίξει μουσική.

Όσο για το φαγητό, αυτό γίνεται μέσω catering, με πολλές εταιρείες να είναι έτοιμες να εξυπηρετήσουν όσα γεύματα τους ζητηθούν, αφού αυτό δεν φαίνεται πουθενά.

Η αστυνομία, πάντως, αναμένεται και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να κάνει σαρωτικούς ελέγχους σε όλη την Ελλάδα...