Το 2020 ήταν υπέροχο! (gTV)

Βασίλης Τσίγκας
Το 2020 ήταν υπέροχο! (gTV)
Η καλύτερη χρονιά της ζωής μας φτάνει, δυστυχώς, στο τέλος της! Ας θυμηθούμε, όλα όσα μας έκαναν να σκάσουμε ένα χαμόγελο παραπάνω φέτος!

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από το 2020; Είναι δύσκολο να μαζευτούν μέσα σε 365 ημέρες τόσα γεγονότα, που σε έκαναν να κλάψεις… από χαρά!

Πραγματικά, αυτή η χρονιά ήταν ένα δώρο! Μία τρομαχτική ευκαιρία να έρθει όλη η ανθρωπότητα πιο κοντά, να αγαπήσουμε ο ένας τον άλλο λίγο παραπάνω, να δείξουμε το ενδιαφέρον που αρμόζει στους συνανθρώπους και το περιβάλλον μας! Και την αρπάξαμε αυτή την ευκαιρία!

Αυτοί οι 12 μήνες, που πέρασαν σαν τρεχούμενο νεράκι μέσα σε ένα καταγάλανο ρυάκι, έφεραν στην επιφάνεια το πραγματικό μας πρόσωπο, αυτό της αγάπης και της κατανόησης, της ομόνοιας και της γαλήνης, της ειρήνης και της συντροφικότητας!

Όλοι μας μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για την ομαδική προσπάθειά μας, να κάνουμε τούτο τον πλανήτη λίγο καλύτερο, αφήνοντας στην άκρη τις όποιες διαφορές μας, τα μίση που μας ταλάνιζαν για αιώνες και δεκαετίες.

Είναι πραγματικά συγκινητική η αυταπάρνηση και η αγάπη που δείξαμε όλοι μας για τον συνάνθρωπό μας και η ευθύνη που αναλάβαμε, για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και να μειώσουμε τον πόνο και την οδύνη.

Χωρίς ανόητες φωνές και άναρθρες κραυγές, με πειθαρχία, οργάνωση και αγάπη πάνω απ’ όλα, κρατήσαμε ο ένας το χέρι του άλλου, περπατήσαμε μέσα από επικίνδυνα μονοπάτια μισανθρωπιάς, ηλιθιότητας και βίας και βγήκαμε αλώβητοι στην άλλη πλευρά του δάσους! Όλοι μαζί! Όλοι αγαπημένοι!

Μέσα στο 2020, τολμήσαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να σκεπάσουμε τον πλανήτη με ένα πέπλο φροντίδας, στέλνοντας στο σύμπαν το μήνυμα, ότι μπορούμε, ότι θέλουμε, ότι ναι, είμαστε ένα και τίποτα δεν μας σταματά!

Ας θυμηθούμε αυτές τις στιγμές στο βίντεο που ακολουθεί και ας νοσταλγήσουμε την καλύτερη χρονιά της ζωής μας!

Γιατί καλύτερη χρονιά από το 2020, δύσκολα θα ξαναζήσουμε!