Πάρτι από την στεναχώρια για το χωρισμό του γιου του, έκανε ο Βολώτης που έκανε την αποθήκη του μπαρ

Gazzetta team
Πάρτι από την στεναχώρια για το χωρισμό του γιου του, έκανε ο Βολώτης που έκανε την αποθήκη του μπαρ
Ο 47χρονος που πιάστηκε να κάνει πάρτι στην αποθήκη του, είπε οτι το έκανε λόγω της στεναχώριας για τον χωρισμό του γιου του.

Τη στεναχώρια που ένιωθε για τον χωρισμό του γιου του επικαλέστηκε, σύμφωνα με το e-thessalia.gr 47χρονος Βολιώτη, που συνελήφθη προχθές το βράδυ από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, καθώς είχε μετατρέψει την αποθήκη του σε αυτοσχέδιο μπαρ, βάζοντας στη διαπασών τη μουσική και προσφέροντας ποτά σε άλλους.

Ο 47χρονος οδηγήθηκε χθες στα δικαστήρια του Βόλου και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αφού παραπέμφθηκε σε ρητή δικάσιμο, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, κινδυνεύοντας σε περίπτωση που καταδικαστεί, με φυλάκιση μέχρι ένα έτος.

Σημειώνεται ότι η δίωξη που του ασκήθηκε, αφορά σε παραβίαση της ΚΥΑ για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού. Η αποθήκη, ιδιοκτησίας του 47χρονου, βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου και την ώρα που πήγαν οι αστυνομικοί, στον χώρο διασκέδαζαν 9 άτομα.

Ο ιδιοκτήτης πρόσφερε ποτά, ενώ λειτουργούσε και στερεοφωνικό συγκρότημα. Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης συνελήφθη, του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και στους «θαμώνες» πρόστιμα των 300 ευρώ, για παράβαση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι τα 9 άτομα κατανάλωναν αλκοολούχα ποτά, ενώ παράλληλα έκαναν χρήση στερεοφωνικού συγκροτήματος που αναπαρήγαγε μουσική, παραβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας και άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων για την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ