«Ήρθα να παραδοθώ για να περάσω αυτόφωρο»: Μεθυσμένος στην Κρήτη πήγε σε τμήμα και ζητούσε να τον συλλάβουν

Gazzetta team
«Ήρθα να παραδοθώ για να περάσω αυτόφωρο»: Μεθυσμένος στην Κρήτη πήγε σε τμήμα και ζητούσε να τον συλλάβουν
Ο άνδρας ήταν μεθυσμένος και επέμενε να περάσει αυτόφωρο. Λίγες ημέρες πριν του είχαν αφαιρέσει, λόγω κατανάλωσης αλκοόλ, τις πινακίδες

«Καλησπέρα, ήρθα να παραδοθώ για να περάσω αυτόφωρο». Αυτό είπε στους αστυνομικούς του τμήματος Μαλεβιζίου μεσήλικας αλλοδαπός, ο οποίος υπό την επήρεια μέθης πέρασε την πόρτα του τμήματος χθες το απόγευμα.

Ο αλλοδαπός που μένει νόμιμα και πολλά χρόνια στην Κρήτη και θεωρείται από τους καλούς τεχνίτες της πέτρας ήταν «σκνίπα» στο μεθύσι, όταν τον είδαν οι αστυνομικοί. Αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν.

Σταμάτησε με το αυτοκίνητό του έξω από το τμήμα και όπως διαπιστώθηκε λίγες ημέρες πριν, του είχαν αφαιρέσει λόγω κατανάλωσης αλκοόλ τις πινακίδες αλλά και το δίπλωμα. Η κατάσταση του ήταν τέτοια που η σύλληψή του ήταν μονόδρομος, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Στους αστυνομικούς ήταν ευγενικός αλλά έλεγε διαρκώς ότι θέλει να συλληφθεί! Φυσικά η κατάστασή του δεν επέτρεπε κάτι άλλο. Σημειώνεται ότι είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές με τη συμπεριφορά του. Στον εισαγγελέα όπου οδηγήθηκε είπε ότι θέλει να αυτοκτονήσει και διατάχθηκε να οδηγηθεί στην ψυχιατρική κλινική.