Γεωργιάδης για υπηρεσίες μανικιούρ: «Δεχόμαστε απίστευτη πίεση, το εξετάζουμε τι μπορεί να γίνει» (vid)

Gazzetta team
Γεωργιάδης για υπηρεσίες μανικιούρ: «Δεχόμαστε απίστευτη πίεση, το εξετάζουμε τι μπορεί να γίνει» (vid)
«Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα θα σταματήσει το click away», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Για την πρεμιέρα του click away που ισχύει από σήμερα, Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου, μίλησε στο Open ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα τόνισε πως αν δεν τηρηθούν τα μέτρα και εντοπιστεί συνωστισμός, θα κλείσει την Ερμού την επόμενη κιόλας μέρα χωρίς δεύτερη σκέψη.

«Πρέπει να τηρηθούν όλοι οι κανόνες κατά του κορονοϊού. Αν δεν τηρηθούν θα είναι συνταγή εθνικής τραγωδίας. Αν δεν τηρηθούν θα σταματήσει το click away. Δεν διακινδυνεύουμε δημόσια υγεία για το εμπόριο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN, σημείωσε ότι «καθιερώνουμε το click away γιατί τα κούριερ έχουν μπλοκάρει. Στόχος μας, μάλιστα, είναι να ξεμπλοκάρουν οι εταιρείες κούριερ. Όλη η αλυσίδα κούριερ λειτουργεί με πολύ αυστηρά πρωτόκολλα».

Στο ερώτημα για το τι θα γίνει με τις υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ ο κ. Γεωργιάδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να λειτουργήσουν καθώς, όπως είπε, η κυβέρνηση είναι σε συζήτηση με τους λοιμωξιολόγους για το αν θα μπορούσε να απελευθερώσει τις συγκεκριμένες υπηρεσίες. «Δεχόμαστε απίστευτη πίεση. Αυτή την στιγμή η κυβέρνηση είναι σε μια συζήτηση με τους λοιμωξιολόγους για το πώς θα μπορούσε, με ποια πρωτόκολλα και αν θα γινόταν να απελευθερωθεί αυτή η υπηρεσία…», ανέφερε μεταξύ άλλων.