Στις 13:30 οι ανακοινώσεις Πέτσα: Τι θα πει για τα περιοριστικά μέτρα

Gazzetta team
Στις 13:30 οι ανακοινώσεις Πέτσα: Τι θα πει για τα περιοριστικά μέτρα
Ανακοινώσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσας σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα και το άνοιγμα της οικονομίας.

Ημέρα ανακοινώσεις που θα δώσουν το στίγμα ενόψει της συνέχειας, η σημερινή, με τον Στέλιο Πέτσα να κάνει την αρχή στις 13:30.

Στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναμένεται να γνωστοποιήσει και επίσημα την απόφαση τα σχολεία και η εστίαση να μείνουν κλειστά και να ανοίξουν το 2021. Τα σχολεία πάνε για τις 7/1, ενώ για την εστίαση ακόμα είναι άγνωστο.

Παράλληλα, αναμένεται να κάνει γνωστό πως η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό θα διατηρηθεί και κατά την διάρκεια των εορτών.

Από εκεί και πέρα, ενδεχομένως να δώσει ένα... σημάδι για το πότε θα ανοίξουν καταστήματα παιχνιδιών, κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία και ανθοπωλεία, τα οποία θα πάρουν τη... σκυτάλη από τα εποχικά που σήκωσαν σήμερα ρολά.

Όσον αφορά το λιανεμπόριο και τα εμπορικά καταστήματα, δύσκολα θα πει κάτι. Άλλωστε μιλώντας στο Open το πρωί της Δευτέρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως δεν έχει αποφασιστεί κάποια ημερομηνία για αυτό.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα απευθύνει κάποιο διάγγελμα προς τους πολίτες, αλλά θα βρεθεί στο κεντρικό δελτίο του Alpha στις 19:00.