Καταγγελία: «Βάζουν αστυνομικούς που είναι θετικοί να κάνουν υπηρεσία» (vid)

Gazzetta team
Καταγγελία: «Βάζουν αστυνομικούς που είναι θετικοί να κάνουν υπηρεσία» (vid)
Τις απίστευτες καταγγελίες που έχει δεχθεί, αποκάλυψε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος.

Τρομακτικές, αλλά και απίστευτες παράλληλα είναι οι καταγγελίες που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος με αφορμή της απώλειες συναδέλφων του από τον κορονοϊό.

Όπως είπε έχει γίνει δέκτης καταγγελιών πως μέλη της ΕΛ.ΑΣ ενώ έχουν κάνει τεστ και έχουν βρεθεί σε κορονοϊό, τους έβαζαν να κάνουν κανονικά την υπηρεσία τους.

«Είχαμε καταγγελίες ότι έβρισκαν αστυνομικούς θετικούς και έβαζαν σε υπηρεσία τους γύρω τους. Είχαμε καταγγελίες ότι έβρισκαν θετικούς αστυνομικούς και τους έβαζαν υπηρεσία, για να βγει η υπηρεσία», καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, τονίζοντας: «Αστυνομικοί πληρώνουν τεστ από την τσέπη τους. Η υπηρεσία κάνει δειγματοληπτικά τεστ, όχι για όλους. Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που είχε θετικό κρούσμα στο σπίτι του πήγαινε κανονικά στην υπηρεσία του», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γερακαράκος.