Διαρρήκτης επιχείρησε να... δωροδοκήσει αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης

Gazzetta team
Διαρρήκτης επιχείρησε να... δωροδοκήσει αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης
O νεαρός Αλγερινός μαζί με ακόμη ένα άτομο, είχαν διαρρήξει στο κέντρο της Αθήνας ένα αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιεί στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, όταν περιπολικό της Άμεσης Δράσης που πραγματοποιούσε ελέγχους στην περιοχή του Μεταξουργείου εντόπισε έναν αλλοδαπό που φαίνονταν ύποπτος.

Ο νεαρός άνδρας στη θέα των αστυνομικών επιχείρησε να αποφύγει τον έλεγχο κι άρχισε να τρέχει, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη. Ωστόσο, λίγα μέτρα πιο μακριά, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες. Το... αστείο της υπόθεσης ξεκινάει όταν ο αλλοδαπός –Αλγερινός στην καταγωγή- επιχείρησε να δωροδοκήσει τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. για να τον αφήσουν να φύγει, με χρήματα τα οποία είχε κλέψει λίγο νωρίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός Αλγερινός μαζί με ακόμη ένα άτομο, είχαν διαρρήξει στο κέντρο της Αθήνας ένα αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιεί στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και είχαν αρπάξει ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε 450 ευρώ και προσωπικά έγγραφα. Ο Αλγερινός προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, όπου αναγνωρίστηκε από το θύμα αλλά και από άλλους οδηγούς που είδαν τα αυτοκίνητά τους σπασμένα. Πάνω του βρέθηκαν αρκετά χρήματα από προηγούμενες κλοπές και διαπιστώθηκε ότι είναι μέλος σπείρας, που είχε διαπράξει σωρεία κλοπών στο κέντρο των Αθηνών.

Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η είδηση έγινε γνωστή από τον συνδικαλιστή της Άμεσης Δράσης, Χρήστο Μπαλάσκα!

Πηγή: Reader.gr