Κάτω Αχαΐα: Προσαγωγές, πρόστιμα και δικογραφία για εκδήλωση με 36 άτομα

Gazzetta team
Κάτω Αχαΐα: Προσαγωγές, πρόστιμα και δικογραφία για εκδήλωση με 36 άτομα
Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια του ελέγχου, στην εκδήλωση συμμετείχαν τουλάχιστον 36 άτομα.

Το βράδυ του Σαββάτου δεκάδες άτομα διασκέδαζαν σε γλέντι που είχε στηθεί για αρραβώνα στην κάτω Αχαΐα, όπως αναφέρει το tempo24.gr.

Η μουσική στη διαπασών και ο κόσμος να συνωστίζεται, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.

Αποτέλεσμα ήταν μετά από τηλεφωνικές καταγγελίες που έγιναν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, να σπεύσουν στο σημείο περιπολικά και να προχωρήσουν σε επιβολή προστίμων και προσαγωγές οι αστυνομικοί, καθώς διαπιστώθηκε πως μόνο στον περίβολο του σπιτιού είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα από 50 άτομα, ενώ πολλά περισσότερα διασκέδαζαν εντός της οικίας.

Προσαγωγές τεσσάρων ατόμων

Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια του ελέγχου, στην εκδήλωση συμμετείχαν τουλάχιστον 36 άτομα, παραβιάζοντας τα μέτρα απαγόρευσης σχετικά με την διασπορά του κορονοϊού.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν στο τοπικό τμήμα τέσσερα άτομα, ενώ σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός 50χρονου, ο οποίος κατηγορείται ως διοργανωτής της εκδήλωσης, για παράβαση των μέτρων πρόληψης ασθενειών.

Παράλληλα, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ για την διοργάνωση εκδήλωσης, καθώς και τέσσερα ακόμη πρόστιμα για στέρηση βεβαίωσης μετακίνησης.