Γυναίκα υποστηρίζει ότι έλαβε sms από τον ΕΟΔΥ πως είναι αρνητική στον κορονοϊό χωρίς να έχει κάνει τεστ (vid)

Gazzetta team
Γυναίκα υποστηρίζει ότι έλαβε sms από τον ΕΟΔΥ πως είναι αρνητική στον κορονοϊό χωρίς να έχει κάνει τεστ (vid)
Από την πλευρά του ο ΕΟΔΥ, ζητά, προκειμένου να ελεγχθεί η αναφορά της κυρίας να υπάρξει επίσημη έγγραφη καταγγελία στον Οργανισμό.

Μια γυναίκα υποστηρίζει πως ενημερώθηκε με sms πως ήταν αρνητική στο κορονοϊό, ενώ δεν είχε κάνει ποτέ τεστ, αφού- όπως είπε- δεν είχε κανένα σύμπτωμα.

Όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή της στο facebook, η 50χρόνη γυναίκα ειδοποιήθηκε με sms από τον ΕΟΔΥ ότι υποβλήθηκε σε τεστ, κάτι που όπως λέει δεν συνέβη ποτέ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega.

«Είμαι αρνητική στον κορoνοϊό! Και για να σας πω την αλήθεια ούτε εγώ ήξερα ότι έκανα τεστ, χαμπάρι δεν πήρα. Τώρα που με βρήκανε, πως με «σκανάρανε» απορώ. Εγώ στο χωράφι ήμουν και τάιζα τα σκυλιά εκείνη την ώρα. Αλλά απ’ ότι φαίνεται τα τεστ έχουν περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Δεν χρειάζεται η φυσική σου παρουσία. Γίνονται εξ αποστάσεως. Κάτι σαν αερό-φωτογραφία ας πούμε. Ευτυχώς και ο ΕΟΔΥ! Να είναι καλά οι άνθρωποι και μου έκαναν το τεστ και μου έστειλαν μήνυμα για να ησυχάσω…».

To επίμαχο sms με τα αποτελέσματα του τεστ του κορoνοϊού που δεν έκανε ποτέ ανέφερε: «Υποβληθήκατε σε test ανίχνευσης αντιγόνου του ιού Sars – Cov 2 από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στις 16:23 σήμερα και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό».

Την αντίδρασή της στο μήνυμα του ΕΟΔΥ περιέγραψε στο Mega η 50χρονη γυναίκα.

«Ποτέ δεν πήγα να κάνω test για τον κορoνοϊό, ούτε είχα συμπτώματα. Ήμουν όλη ημέρα σπίτι μου και τάιζα τα σκυλιά μου την ώρα που φαίνεται ότι έκανα το τεστ. Όταν έλαβα το sms το θεώρησα αστείο και το ανέβασα με χιουμοριστική διάθεση. Προφανώς έγινε κάποιο λάθος με το τηλέφωνο».

Η ανάρτησή της έκανε τον γύρο του διαδικτύου αλλά κάπου στην «διαδρομή», αρνητές του κορoνοϊού την χρησιμοποίησαν ως απόδειξη των όσων υποστηρίζουν.

«Ορισμένοι επιτήδειοι πήραν το ποστ μου και το έκαναν σημαία ότι δεν υπάρχει κορoνοϊός και ότι όλα είναι ψεύτικα. Ποτέ δεν είχα τέτοιο σκοπό. Φυσικά και ο ιός υπάρχει και πρέπει όλοι να προσέχουμε. Βρήκα το μπελά μου με αυτό το ποστ που το ανέβασα χιουμοριστικά», ανέφερε.

Μάλιστα κάποιοι την κατηγόρησαν για διασπορά ψευδών ειδήσεων με την 50χρονη να επιμένει ότι λέει αλήθεια.