Κορονοπάρτι: Χαρτί -«πρόσκληση» για deluxe δωμάτιο φέρονται να είχαν λάβει οι παίκτες του Ολυμπιακού (vid)

Gazzetta team
Κορονοπάρτι: Χαρτί -«πρόσκληση» για deluxe δωμάτιο φέρονται να είχαν λάβει οι παίκτες του Ολυμπιακού (vid)
«Δεν διοργάνωσα εγώ το πάρτι», λέει η 24χρονη για το κορονοπάρτι.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το πάρτι που έγινε σε ξενοδοχείο της Συγγρού.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 24χρονη ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου ισχυρίζεται ότι ένας κάτοικος Γλυφάδας ήταν εκείνος που διοργάνωσε το πάρτι και έκανε κράτηση για 4 δωμάτια. Παράλληλα της ζήτησε να χρησιμοποιήσει και τον 8ο όροφο του ξενοδοχείου που είναι κοινόχρηστος, αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ.

«Ζήτησα από τον κύριο να μου στείλει όλα τα ονόματα που θα ερχόντουσαν στο ξενοδοχείο. Μου έστειλε 18 άτομα και τελικά ήρθαν 30 χωρίς να έχουμε ενημερωθεί. Είχαμε συμφωνήσει να είμαι παρούσα στον χώρο για να επιβλέπω για λόγους ασφαλείας και την τήρηση των μέτρων για τον covid. Τους ζήτησα να αποχωρήσουν και μου απάντησε ότι θα το ρυθμίσει. Τους ζητούσα να χαμηλώσουν και την μουσική. Όταν είδα την αστυνομία ανησύχησα και φοβήθηκα, όταν είδα και τον διοργανωτή να μιλάει μαζί τους, θεώρησα ότι θα πάρει την ευθύνη», αναφέρει το ρεπορτάζ του Star πως υποστηρίζει η 24χρονη.

«Δεν διοργάνωσα εγώ το πάρτι, λόγω θέματος υγείας που έχω και ανήκω σε ευπαθείς ομάδες και προσπαθώ να προστατεύομαι από τις συνθήκες covid. Δεν οργάνωσα εγώ την μάζωξη αλλά βρισκόμουν στο ξενοδοχείο λόγω της ιδιότητάς μου.

«Δεν έχει τίποτα να κρύψει και από την αρχή κατονομάζει αυτόν που την παγίδευσε...», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας.

Χαρτί -«πρόσκληση» για deluxe δωμάτιο φέρονται να είχαν λάβει οι παίκτες του Ολυμπιακού

«Στο πάρτι ήταν και τρεις παίκτες του Ολυμπιακού και πήραν ένα χαρτί ως '"πρόσκληση" που είναι η κράτηση ενός deluxe δωματίου από 8 έως και 11 Νοεμβρίου», αναφέρει το ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του Star.

H έφοδος των αστυνομικών έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Οι καλεσμένοι ήταν όλοι χωρίς μάσκες και χωρίς να τηρούν αποστάσεις ασφαλείας.