Κούγιας για διοργάνωση κορονοπάρτι: «Αν υπάρχει διάδοση του κορονοϊού, η πράξη είναι κακουργηματικού χαρακτήρα» (vid)

Gazzetta team
Κούγιας για διοργάνωση κορονοπάρτι: «Αν υπάρχει διάδοση του κορονοϊού, η πράξη είναι κακουργηματικού χαρακτήρα» (vid)
«Αυτό που συνέβη εκεί είναι το πιο επικίνδυνο που μπορεί να συμβεί», τόνισε ο κ. Κούγιας. «Ελληνοαυστραλός ο διοργανωτής», ανέφερε.

Την υπεράσπιση της 24χρονης που φέρεται να διοργάνωσε πάρτι, στο οποίο βρέθηκαν και τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος κάνει λόγο για μια διαφορετική πραγματικότητα και όχι για περιστατικό όπως έχει καταγραφεί στα media.

Ο γνωστός ποινικολόγος αρχικά έκανε λόγο για «ειδική εκπαίδευση στους αμφισβητίες του κορονοϊού».

Αποκάλυψε πως και ο ίδιος είχε τις αμφιβολίες τους μέχρι «το Σάββατο το βράδυ στη Λάρισα, όταν ένα από τα νεαρότερα παιδιά, ξαφνικά χωρίς να έχει πριν σύμπτωμα εμφάνισε 39 πυρετό», αναφέρει το Mega.com.

«Τέσσερις ποδοσφαιριστές και ο μασέρ της ομάδας βρέθηκαν θετικοί. Ενημερώσαμε τον κ. Μαυρωτά οι οποίοι αμέσως αποφάσισαν να αναβληθεί το παιχνίδι με τη Λαμία», τόνισε.

«Είναι ατυχής η επιλογή αυτών που διέδωσαν ότι είχε διοργανωθεί ένα πάρτι από το ξενοδοχείο, γι αυτό και δεν αντιμετωπίζει κι αυτή την κατηγορία η κοπέλα. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Άγνωστοι, έκλεισαν δωμάτια στο ξενοδοχείο. Ένας Ελληνοαυστραλός υπήκοος τον οποίο έχουμε κατανομάσει στην ΕΛ.ΑΣ και καταζητείται είχε οργανώσει μαζί με νεαρούς και νεαρές αυτό το οποίο το ξενοδοχείο δεν γνώριζε.

Ξαφνικά τις πρώτες πρωινές ώρες, οι περίοικοι αντιλήφθηκαν κάτι πρωτοφανές, στο κέντρο της Συγγρού στον τελευταίο όροφο είχαν πάει 20-30 άτομα στο Roof Garden, ειδοποίησαν την Αστυνομία, πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς αυτά τα είπε η υπεύθυνη του ξενοδοχείου η οποία είναι κατά νόμον υπεύθυνη, έπρεπε τυπικά να την οδηγήσει στο Αυτόφωρο. Αναβλήθηκε για τις 19/11 αλλά λόγω covid δεν θα γίνει η δίκη».

«Αυτό που συνέβη εκεί είναι το πιο επικίνδυνο που μπορεί να συμβεί», τόνισε ο κ. Κούγιας ο οποίος σημείωσε ότι η πράξη για την οποία θα κατηγορηθεί ένας διοργανωτής πάρτι σε περίπτωση που υπάρχει διάδοση του κορωνοϊού είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θέλω να δώσω ένα μήνυμα εγώ, αυτό που συνέβη εκεί, είναι το επικινδυνέστερο που μπορεί να συμβεί. Όχι μόνο γι' αυτούς που συμμετείχαν, οι οποίοι είναι νεαροί πιθανώς να νοσήσουν αλλά να μην πεθάνουν, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο γι' αυτούς που διοργανώνουν πάρτι, ας ρωτήσουν τον νομικό τους σύμβουλο, να τους πουν πως εάν διοργανώσω ένα πάρτι και συμμετέχουν κάποιοι και εκ των υστέρων κάποιοι εξ αυτών νοσήσουν, η πράξη η οποία διαπράττω είναι κακούργημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ