Κούγιας: «Δεν έγινε πάρτι στο ξενοδοχείο, πελάτες ανέβηκαν στο Roof Garden με ένα φορητό ηχείο και χόρευαν»

Gazzetta team
Κούγιας: «Δεν έγινε πάρτι στο ξενοδοχείο, πελάτες ανέβηκαν στο Roof Garden με ένα φορητό ηχείο και χόρευαν»
Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της 24χρονης, που φέρεται διοργάνωσε το πάρτι με τους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού στο ξενοδοχείο στη Συγγρού, με τον ποινικολόγο να λέει πως «δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι, απλά ​ανέβηκαν στο Roof Garden με ένα φορητό ηχείο και χόρευαν».

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της 24χρονης, που φέρεται να διοργάνωσε το πάρτι στο ξενοδοχείο στη Συγγρού, στο οποίο βρέθηκαν, θυμίζουμε, οι Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο.

Για τους τρεις ποδοσφαιριστές του ο Ολυμπιακός έβγαλε, μάλιστα και ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει τη συμπεριφορά τους, τονίζοντας πως θα τους επιβληθεί το ανώτατο πρόστιμο, το οποίο και θα πάει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Στο πάρτι συμμετείχαν περίπου 30 άτομα, ενώ υπήρχε ακόμα και dj. Όσο για την 24χρομη, της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παραβίαση των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού ( Άρθρο 285 ΠΚ), ενώ ήδη της έχει επιβληθεί και διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Παρ' όλα αυτά, ο Αλέξης Κούγιας μέσω του δικηγορικού του γραφείου κάνει λόγο για μια «διαφορετική πραγματικότητα».

Μεταξύ άλλων τονίζεται: «Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι. Στο ξενοδοχείο είχαν κλείσει δωμάτια με τον γνωστό νόμιμο τρόπο διάφορα πρόσωπα και τα στοιχεία της ταυτότητάς τους κατεγράφησαν και απεστάλησαν στην αστυνομία, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Χωρίς τη συμμετοχή ουδενός από την ιδιοκτησία ή τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, τις πρώτες πρωινές ώρες ορισμένοι από τους πελάτες του ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων οι παίκτες του Ολυμπιακού, ανέβηκαν στο Roof Garden του ξενοδοχείου και χρησιμοποιώντας φορητή μεγαφωνική συσκευή άρχισαν να χορεύουν και να θορυβούν γενικότερα, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να ειδοποιήσουν την αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Ακροπόλεως, το οποίο επενέβη άμεσα και συνέλαβε όλους τους συμμετέχοντες, στους οποίους επεβλήθη το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300€ και αφέθηκαν ελεύθεροι, και συνέλαβαν και την τυπικά υπεύθυνη του ξενοδοχείου 24χρονη νεαρή, στην οποία απαγγέλθηκε η πλημμεληματική κατηγορία του άρθρου 285 ΠΚ, και σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση της στο Αυτόφωρο Τριμελές, όπου και θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεως, ώστε να μας χορηγηθούν αντίγραφα της δικογραφίας, και θα ζητηθεί να αφεθεί ελεύθερη η κατηγορούμενη, όπως προβλέπεται από τον νόμο λόγω του πλημμελήματος, αλλά και λόγω του ότι πάσχει από ανίατη βαρεία ασθένεια».

Λόγω απουσίας των μαρτύρων της δικογραφίας η δίκη αναβλήθηκε για τις 19 Νοεμβρίου.