«Σκάσατε πια»: Εκνευρίστηκε με τους δημοσιογράφους ιερέας στη Νέα Σμύρνη που αγνόησε το lockdown και κοινώνησε τους πιστούς (vid)

Gazzetta team
«Σκάσατε πια»: Εκνευρίστηκε με τους δημοσιογράφους ιερέας στη Νέα Σμύρνη που αγνόησε το lockdown και κοινώνησε τους πιστούς (vid)
Ιερέας στη Νέα Σμύρνη αγνόησε το lockdown, άνοιξε τον ναό και κοινώνησε κανονικά τους πιστούς, και εκνευρίστηκε, μάλιστα, με τους δημοσιογράφους έξω από την εκκλησία, επειδή κατέγραφαν το περιστατικό...

Νέο κρούσμα απειθαρχίας από κληρικό, αυτήν τη φορά στη Νέα Σμύρνη.

Σαν να μην υπάρχει πανδημία, σαν να μην έχει φτάσει η κατάσταση σε εξαιρετικά κρίσιμο σημείο, με τον αριθμό των νεκρών και των διασωληνωμένων να αυξάνεται δραματικά, ιερέας της Αγίας Φωτεινής αγνόησε το lockdown, άνοιξε την εκκλησία το πρωί της Κυριακής (8/11) κανονικότατα και μάλιστα, έδωσε και θεία κοινωνία.

Στο ρεπορτάζ του MEGA ο κληρικός ανοίγει τις πόρτες της εκκλησίας, ενώ ο κόσμος βρίσκεται απ' έξω και περιμένει, λέγοντάς τους να περάσουν μέσα για να κοινωνήσουν και να πάρουν αντίδωρο.

Και σαν να μην έφτανε ότι αγνόησε τα μέτρα, ο ιερέας εκνευρίστηκε, κιόλας, εξερχόμενος από το ναό με το τηλεοπτικό συνεργείο, γυρίζοντας προς την κάμερα και λέγοντας με σκωπτικό ύφος: «Σκάσατε πια, αν δεν πάρετε με τις κάμερες δεν μπορείτε. Βγάλτε τα καλά στα κανάλια να δείτε ότι οι χριστιανοί κοινωνάνε και ότι δημιουργούν προβλήματα».