Λευτέρης Πανταζής: «Πήγα στον Άδωνι και του ζήτησα να βοηθήσει τους καλλιτέχνες» (vid)

Gazzetta team
Λευτέρης Πανταζής: «Πήγα στον Άδωνι και του ζήτησα να βοηθήσει τους καλλιτέχνες» (vid)
Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2 Night Show», ήταν καλεσμένος ο Λευτέρης Πανταζής που είπε μεταξύ άλλων ότι προσπάθησε να κάνει παρέμβαση υπέρ της στήριξης των καλλιτεχνών.

Ο Πανταζής ανάμεσα στα άλλα, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορνοϊού, που μεταξύ των άλλων βέβαια, έχει πλήξει και τη νυχτερινή ζωή με ό,τι αυτό συνεπάγεται, Όχι μόνο σε επίπεδο ψυχαγωγίας του κοινού, αλλά και στα μεροκάματα των εργαζομένων.

Μιλώντας για το θέμα αυτό, είπε «Στεναχωριέσαι χωρίς αμφιβολία και στεναχωριέσαι γιατί, χωρίς να φταις, ξαφνικά εδώ και δέκα μήνες δεν δουλεύεις. Τα τηλέφωνα χτυπάνε ασταμάτητα για μουσικούς, παραγωγούς, σερβιτόρου, τραγουδιστές, τραγουδίστριες, λουλουδούδες, πορτιέριδες. 20, 30 επαγγέλματα το βράδυ και μπορεί και παραπάνω. Ένας ολόκληρος στρατός από πίσω με κόσμο ο οποίος ζει τη νύχτα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, τώρα, δεν έχουν δουλειά. Στεναχωριέμαι γιατί δεν ξέρω πως να τους βοηθήσω. Δεν ξέρω. Έχω πάει και σε κάποιον υπουργό και μου είπε πως το κοιτάνε το θέμα με αγάπη».

Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε και μία πρωτοβουλία που πήρε: «Πήγα στον Άδωνη Γεωργιάδη που είναι παλιός μου φίλος. Θα το κοιτάξει, μου είπε, με αγκαλιά. Πήγα σαν Λευτέρης Πανταζής γιατί νομίζω πως μετά από τόσα χρόνια έχω χτίσει με το όνομα μου να μπορεί ο καθένας να σέβεται τον Λευτέρη τον φίλο σου και τον Πανταζή του κόσμου. Με σεβασμό, λοιπόν, κάθισα στο τραπέζι απέναντι του και μιλήσαμε για όλα τα πράγματα. Πρώτα για τη ζωή μας. Πως ξεκινήσαμε και οι δύο και τώρα αυτός είναι υπουργός και εγώ είμαι ο Λευτέρης Πανταζής από την αγάπη του κόσμου».