Φιάσκο με την σύλληψη Παππά: «Ήταν υπό επιτήρηση, αλλά κατάφερε να ξεφύγει» (vid)

Gazzetta team
Φιάσκο με την σύλληψη Παππά: «Ήταν υπό επιτήρηση, αλλά κατάφερε να ξεφύγει» (vid)
Σε μεγάλο φιάσκο εξελίσσεται για την αστυνομία η σύλληψη του Υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, ο οποίος παρά την αστυνομική επιτήρηση, ξέφυγε.

Σε μεγάλο... πονοκέφαλο έχει εξελιχθεί για την Ελληνική Αστυνομία, η σύλληψη του Χρήστου Παππά, ο οποίος είναι εξαφανισμένος και είναι το μοναδικό μέλος της Χρυσής Αυγής που δεν έχει συλληφθεί ακόμα (σ.σ εκτός του Γιάννη Λαγού που καλύπτεται από την ασυλία του ευρωβουλευτή).

Το φιάσκο μάλιστα για την ΕΛ.ΑΣ είναι ακόμα μεγαλύτερο, καθώς δεν μιλάμε απλά για ένα στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης, αλλά για το νούμερο 2. Τον άνθρωπο δηλαδή που είχε τον χαρακτήρα του υπαρχηγού, κάτω από τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Οι αρχές των αναζήτησαν τόσο στα σπίτια του στην Αθήνα, όσο και σε αυτό που διατηρεί στα Γιάννενα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

«Ξέφυγε» είπε ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του Περικλής Σταυριανάκης, είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι γνώριζε εδώ και καιρό ότι ο πελάτης του πιστεύει πως είναι σωστό να εκτίσει ολόκληρη την πρωτοβάθμια ποινή του έως ότου εκδοθεί απόφαση του Εφετείου. «Μεγαλύτερη ποινή από το να εκτίσεις 5 χρόνια και μετά να ακυρωθούν δεν υπάρχει από αυτό», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Σταυριανάκη ο Χρήστος Παππάς βρισκόταν όντως υπό διακριτική επιτήρηση της αστυνομίας αλλά κατάφερε και ξέφυγε.

Δεν απάντησε αν βρίσκεται ή όχι στην Ελλάδα και τόνισε πως δεν έχει μιλήσει μαζί του, γιατί αν γινόταν κάτι τέτοιο θα ήταν εύκολο οι αρχές να τον εντοπίσουν.

«Τώρα τι θα κάνει τις επόμενες ημέρες θα το δούμε πάλι», είπε ο δικηγόρος του Χρήστου Παππά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ