Μιχαλολιάκος: «Περήφανος που πάω φυλακή για τις ιδέες μου» (vid)

Gazzetta team
Μιχαλολιάκος: «Περήφανος που πάω φυλακή για τις ιδέες μου» (vid)
Περήφανος δήλωσε πως είναι ο Νίκος Μιχαλολιάκος, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για την Χρυσή Αυγή.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε δηλώσεις του έξω από το σπίτι του στην Πεύκη μετά την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου, με την οποία όλο το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής οδηγείται στη φυλακή, ανέφερε πως είναι περήφανος που πάει φυλακή για τις ιδέες του και πως κάποιοι κάποτε θα μετανιώσουν γι' αυτή την απόφαση.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής βγαίνοντας από το σπίτι του προχώρησε στις εξής δηλώσεις:

«Χαρές και πλούτη να χαθούν και τα βασίλεια κι όλα, δεν είναι τίποτε εάν στη γη μένει η ψυχή ολόρθη. Η ψυχή μου είναι ολόρθη. Είμαι υπερήφανος που με πηγαίνουν φυλακή για τις ιδέες μου. Κάποτε, κάποιοι θα ντρέπονται για αυτή την απόφαση. Θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και από τον ελληνικό λαό. Ευχαριστώ τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που όλα αυτά τα χρόνια ήταν στο πλευρό της Χρυσής Αυγής ενάντια σε μία βρώμικη Χούντα που υπάρχει Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως, στην πολιτική ζωή της χώρας και τη δικαιοσύνη».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μιχαλολιάκος ξαναμπήκε στο σπίτι του, υπό των χειροκροτημάτων της οικογένειάς του και άλλων υποστηρικτών του, ενώ αναμένεται να συλληφθεί και επίσημα από τις αστυνομικές αρχές, ενώ ήδη παραδόθηκαν οι Κασιδιάρης, Πατέλης, Τσακανίκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ