Ο Κωστής Ραπτόπουλος ζήτησε συγγνώμη από την Μάγδα Φύσσα: «Δεν θα μπορούσα να κάνω τη μ@λ@κι@ να τα βάλω μαζί της» (vid)

Gazzetta team
Ο Κωστής Ραπτόπουλος ζήτησε συγγνώμη από την Μάγδα Φύσσα: «Δεν θα μπορούσα να κάνω τη μ@λ@κι@ να τα βάλω μαζί της» (vid)
Ο Κωστής Ραπτόπουλος ζήτησε συγγνώμη από την Μάγδα Φύσσα για αυτό που είχε πει οτι θα πάρει αποζημίωση 800.000 ευρώ.

Τις τελευταίες μέρες ο Κωστής Ραπτόπουλος είχε προκαλέσει σάλο με μία αναφορά που είχε κάνει στην εκπομπή του.

Είχε πει μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής πως η Μάγδα Φύσσα πανηγύριζε για την αποζημίωση των 800.000 ευρώ που θα έπαιρνε.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο...

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, μόλις άρχισε να κυκλοφορεί το video, προκλήθηκε μεγάλος σάλος και υπήρχαν πολλές αντιδράσεις.

Αυτές ήταν σε τέτοιο βαθμό που ανάγκασαν τον γνωστό παρουσιαστή να αναγνωρίσει το λάθος που είχε κάνει, με ένα video στο οποίο μεταξύ άλλων, είπε πως αυτό για την αποζημίωση το είχε διαβάσει στα ΜΜΕ.

«Δεν θα μπορούσα να κάνω τη μ@λ@κία να τα βάλω με γυναίκα που έχει χάσει παιδί», είπε και συμπλήρωσε: «Ζητώ λοιπόν συγγνώμη στη Μάγδα Φύσσα και την κοιτάω στα μάτια γιατί και εγώ έχω παιδί το οποίο αν χανόταν ποτέ, κάτι το οποίο δεν θέλω να σκέφτομαι, δεν θα δεχόμουν χρήματα ή αν έπαιρνα θέματα θα τα έδινα σε φτωχά παιδιά ή καρκινοπαθή».