Η Ζαρούλια κάλεσε την αστυνομία για τους δημοσιογράφους έξω από το σπίτι του Μιχαλολιάκου και πήγε η ΔΙΑΣ (vid)

Gazzetta team
Η Ζαρούλια κάλεσε την αστυνομία για τους δημοσιογράφους έξω από το σπίτι του Μιχαλολιάκου και πήγε η ΔΙΑΣ (vid)
Ενώ αστυνομικοί -της ασφάλειας και άλλων υπηρεσιών- παραμένουν διακριτικά έξω από το σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου, η Ελένη Ζαρούλια... κάλεσε την αστυνομία για τους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο σημείο, με τη ΔΙΑΣ να καταφθάνει και να παίρνει τα στοιχεία τους.

Ένα οξύμωρο αν μη τι άλλο περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας (12/10) έξω από το σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου, στην Πεύκη.

Ενώ αστυνομικοί -της ασφάλειας και άλλων υπηρεσιών- παραμένουν διακριτικά έξω από το σπίτι του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, περιμένοντας την ποινή του δικαστηρίου, προκειμένου να συλλάβουν τον ίδιο και τη σύζυγό του, η Ελένη Ζαρούλια κάλεσε την αστυνομία για τους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο σημείο!

Λίγη ώρα αργότερα, πράγματι, κατέφθασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και -ως όφειλαν- πήραν τα στοιχεία των δημοσιογράφων, ενημερώνοντάς τους πως η κα. Ζαρούλια είναι ενοχλημένη για την παρουσία τους έξω από το σπίτι.

Την Παρασκευή, θυμίζουμε, η Ουρανία Μιχαλολιάκου, κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού όπου μένει μαζί με τους καταδικασθέντες για ένταξη και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσή Αυγή γονείς της και πέταξε νερό με το λάστιχο στους δημοσιογράφους που βρίσκονται από κάτω.